به انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان خوش آمدید!

در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با کافه نویسندگان باشید.

مشــاوره مشاوره ارتقای قلم و علائم نگارشی

دوباره ویرایش زدم چک میکنید؟

عزیزم، اول این‌که چک کردم بهتر شده اما لطفا با دقت ویرایش کن، هنوز بعضی "می‌"‌‌‌ها به فعل چسبیده، بعد کاما فاصله ننداختی و ها رو هم با فاصله گذاشتی از کلمه. این نکات خیلی مشهوده، برطرفشون کن که تایید بشه بعدا دیگه ناظر رمانت بهت گوش‌زد می‌کنه اگه چیزی رو جا انداخته بودی مجددا.
خط داستانی که گفتم رو نوشتی؟ مقدمه رو هم اصلاح کن.

به جای ژانر هیجانی مافیایی قرار بده، اگه حس می‌کنی هیجان رمانت به اندازه کافی هست و حتا خیلی زیاده می‌تونی ژانر ماجراجویی (هیجانی) قرار بدی، اگر نه حذفش کن و مافیایی بذار، البته اگه در آخر رمانت پلیسا برنده میشن پلیسی بذار.

لطفا توی رمانت از الفبایی غیر از فارسی استفاده نکن و یهو تغییرش نده، یا کاملا دیالوگ‌ها فارسی باشن، یا کاملا تورکی و با الفبای فارسی نوشته شده باشن.

ببخشید میشه یک پارت رو برام ویرایش بزنید من ببینم مشکل کجاست واسه ناظر فرستادم میگه دوباره ویرایش کن من نمیفهمم مشکل کجاست

عزیزم توضیحات من رو کامل می‌خونی یا نه؟
ببخشید میشه یک پارت رو برام ویرایش بزنید من ببینم مشکل کجاست واسه ناظر فرستادم میگه دوباره ویرایش کن من نمیفهمم مشکل کجاست
من دوبار تاکید کردم که "می" فعل‌ها بهشون نمی‌چسبه.
مثل همین نمیفهمم که نوشتی الان توی پیامت، نمی‌فهمم درسته. عمده مشکلت اینه، پارت اولت رو ویرایش می‌زنم اما اگه من ویرایش بزنم که متوجه نمی‌شی! ناظرت باید دونه به دونه اشتباهات رو کلمه به کلمه بگه، بهش گوش‌زد کن لطفا.

عقب
بالا