با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با کافه نویسندگان باشید. اکنون ثبت نام کنید!

دفتر تمرین دفتر تمرین نویسندگی | سنجاقک

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مـدرس
مـدرس
ژورنالیست
تیم تگ
صداپیشـه
گوینده
شاعـر
مقام‌دار آزمایشی
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
تاریخ ثبت‌نام
10/4/23
پسندها
15,992
امتیازها
598
♡بسم‌تعالی♡

با سلام.
این تاپیک دفتر نویسندگی و داستان نویسی، متعلق به @سنجاقک است و هیچکس به غیر از شخص ذکر شده و مدرس اجازه‌ی ارسال اسپم در آن را ندارد.
در این تاپیک، تمامی فعالیت‌های مربوط به کارگاه، توسط شخص ذکر شده بارگذاری خواهد شد که شامل تمامی تمارین، پرسش‌ها و ... می‌باشد.

یه مساله ی جزئی وجود داره که با وجود این که سعی کردم بهش بی تفاوت باشم ولی شدیدا رو اعصابمه برای همین با شما درمیون میزارم
جمله ی "هیچکس به غیر از شخص ذکر شده و مدرس اجازه‌ی ارسال اسپم را ندارد" کژ فهمی داره. معادل اینه که گفته بشه: "فقط شخص ذکر شده و مدرس اجازه ی ارسال اسپم را دارند"
با توجه به این که اسپم معادل جفنگ، هرزنامه، پیام‌های ناخواسته ای که به صورت انبوه فرستاده می شوند است، این جمله اینطور معنی میده که فقط شخص ذکر شده و مدرس حق دارند پیام های بی معنی و چرت و پرت ارسال کنند.
فکر می کنم منظور اصلی از این جمله این بوده که فقط مدرس و شخص ذکر شده حق ارسال پیام رو دارن. ولی جمله ی نوشته شده معنی دیگری رو انتقال میده.

یه مساله ی جزئی وجود داره که با وجود این که سعی کردم بهش بی تفاوت باشم ولی شدیدا رو اعصابمه برای همین با شما درمیون میزارم
جمله ی "هیچکس به غیر از شخص ذکر شده و مدرس اجازه‌ی ارسال اسپم را ندارد" کژ فهمی داره. معادل اینه که گفته بشه: "فقط شخص ذکر شده و مدرس اجازه ی ارسال اسپم را دارند"
با توجه به این که اسپم معادل جفنگ، هرزنامه، پیام‌های ناخواسته ای که به صورت انبوه فرستاده می شوند است، این جمله اینطور معنی میده که فقط شخص ذکر شده و مدرس حق دارند پیام های بی معنی و چرت و پرت ارسال کنند.
فکر می کنم منظور اصلی از این جمله این بوده که فقط مدرس و شخص ذکر شده حق ارسال پیام رو دارن. ولی جمله ی نوشته شده معنی دیگری رو انتقال میده.
درود جان دل.
خب من و بقیه‌ی تاپیک‌ها که این‌چنین هستن از خیلی سال پیش در انجمن به همین سبک کار کردیم.
منظور ماهم بر این مسئله بوده که هیچکس به جز شخص ذکر شده و مدرس اجازه‌ی ارسال هیچ‌گونه پیامی رو ندارن.

متوجه منظورتون شما هستم. گرچه شایسته تر هست که متن اصلاح بشه. موفق باشید.

درود. قسمت دوم و پارت اول قسمت سوم مطالعه شد.

عقب
بالا