با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با کافه نویسندگان باشید. اکنون ثبت نام کنید!

همگانی [ همین الان داری به چی فکر میکنی؟ ]

ZiziZizi عضو تأیید شده است.

ژورنالیست
ژورنالیست
مدیر بازنشسته
مقام‌دار برتر سال
تاریخ ثبت‌نام
10/9/20
پسندها
4,219
امتیازها
328
همین الان داری به چی فکر می‌کنی؟
در راستای بر طرف شدن مشکل نمایش تاپیک ها، تاپیک قدیمی حذف و تاپیک جدید ایجاد شد.

۴۰۲٫۱۱٫۶ 🌱

دنبال راه حلم. اینکه حس میکنم از راه اصلیم منحرف شدم فرسایش روانی برام بوجود میاره. پس فکرشو به عدا موکول میکنم تا بتونم درستش کنم.
،
چه بد سلیقه بود واقعا... : )

به دعواهای همیشگی خستم دیگه
شرش کم غمش کم
یکی بیاد منو بدزده15t_:(
نشخوار فکریه زیادی دارم اگه بگم اینجا به کثافت کشیده میشه...
پوف اورثینک بدبخت

اینکه انقدر همه چیز داره به صورت غیرعادی برام قشنگ و خوب پیش میره همش میترسم یهو خدا متوجه شه من همون بدبخت بدشانس سابقم و بارون شهاب سنگ روم بریزه:/

2-28-به یه مشت درس باقی مونده

اینکه چقدر خوابم میاد و از شدت خواب‌آلودگی و سردرد به اینم نمیتونم درست فکر کنم:/

بی کلام seven ponds از sina bathaie و ...

قراره در سال های پیش رو چه بشه که اینقد ردی داریم تو خبرگان؟

در برهه ای زندگی می کنیم که هرکی بشینه و فحش و بد و بیراه به اخوندا و حکومت بگه فک میکنه داره به وطن خدمت می کنه و داره سنگ وطن به سینه می زنه و حقیقتا ما هم دنبالش راه میفتیم دنبال حرف های مفت و شعار های تو خالی... تویی که از ده کلمه ت هفت تاش انگلیسی هست که باکلاس جلوه کنی و در رقابت دایره واژگان انگلیسی کم نیاری چه می فهمی وطن یعنی چه؟ آدم های این سبک دیگه هیچ جذابیتی برام ندارن ...

به اینکه چقدر سرم درد میکنه و عمیقا خستم از جامعه و حتی شکلات و نوشابه که تنها عوامل خوشحالیم بودن برای معدم ضرر جدی دارن و گاهی اوقات خیلی بی‌هدف و غم‌انگیز زندگی می‌کنم و تو این لحظه واقعا دنیا مزخرفه

به این جملش=
"فکرمیکنی چون صدات قشنگه میتونی باهاش فلان کار رو بکنی "
ناراحت شدم؛ یعنی صدامم مایه ننگت هستش ؟!
خدایا قربون بزرگیت بشم همین یه صدا هم نمیدادی دل یه امت شاید شاد میشد و کمتر منو اذیت میکردن
کاری کردن صدامم رو اعصابم باشه دنیات زیادی کثیفه اینجا جای من نیست !!!

عقب
بالا