با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با کافه نویسندگان باشید. اکنون ثبت نام کنید!

مسابقه مسابقه نبرد آواها 🎶💛

آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.

مدیر تالار کافه ژورنال + گرافیست آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر اثـر
ژورنالیست
مترجم
مقام‌دار آزمایشی
مقام‌دار برتر سال
تاریخ ثبت‌نام
2/8/24
پسندها
5,671
امتیازها
348
a5a930_25Negar-1745998571888.png

درود به کاربران عزیز🌻

مسابقه نبرد آواها به این صورته که هر شرکت‌کننده پس از اعلام آمادگی، تکه‌ای 60 ثانیه‌ای از آهنگ محبوبش رو برای برگزارکننده (من) در پیام خصوصی ارسال می‌کنه.

موزیک‌های ارسالی می‌تونه در هر سبک و زبانی باشه و این تنوع آواها، مطمئنن نبرد زیبایی رو بین سلیقه‌های مختلف کاربرها ایجاد می‌کنه.
منتظر اعلام آمادگی همگی‌تون در همین تاپیک هستم.🌱

* کسانی که نمی‌تونند اون 60 ثانیه‌ی مد نظرشون رو خودشون ارسال کنند، می‌تونند آهنگ رو به صورت کامل بفرستند تا من خودم براشون بُرش بدم.

* در زمان نظرسنجی مشخص نخواهد بود که چه آهنگی توسط کدوم کاربر ارسال شده. (پس شاید خود من هم جزء شرکت کننده‌ها باشم -4-+=_)

جوایز مسابقه:

نفر اول: مدال طلا + 15 امتیاز کاربری
نفر دوم: مدال نقره
نفر سوم: مدال برنز

مهلت اعلام آمادگی و ارسال:
از تاریخ

1404/02/10

تا
1404/02/17

دوستان می‌تونید توی این سایت 60 ثانیه از آهنگتون رو برش بدید.

آخرین ویرایش:
اعلام آمادگی

اعلام آمادگی

سلام آسمان جان ببخشیداینجانوشتم نمیدونم چطوریه این مسابقه من خودم آهنگموبهت میدم خودت برش بزن گلم😊😍

خودم هم اعلام آمادگی 15cb28_25512

درود، اعلام آمادگی..🍃
‌‌

بریددددد کناررررر برنده مسابقه اومددددد اعلام آمادگیییییی

a5a930_25Negar-1745998571888.png

درود به کاربران عزیز🌻

مسابقه نبرد آواها به این صورته که هر شرکت‌کننده پس از اعلام آمادگی، تکه‌ای 60 ثانیه‌ای از آهنگ محبوبش رو برای برگزارکننده (من) در پیام خصوصی ارسال می‌کنه.

موزیک‌های ارسالی می‌تونه در هر سبک و زبانی باشه و این تنوع آواها، مطمئنن نبرد زیبایی رو بین سلیقه‌های مختلف کاربرها ایجاد می‌کنه.
منتظر اعلام آمادگی همگی‌تون در همین تاپیک هستم.🌱

* کسانی که نمی‌تونند اون 60 ثانیه‌ی مد نظرشون رو خودشون ارسال کنند، می‌تونند آهنگ رو به صورت کامل بفرستند تا من خودم براشون بُرش بدم.

* در زمان نظرسنجی مشخص نخواهد بود که چه آهنگی توسط کدوم کاربر ارسال شده. (پس شاید خود من هم جزء شرکت کننده‌ها باشم -4-+=_)

جوایز مسابقه:

نفر اول: مدال طلا + 15 امتیاز کاربری
نفر دوم: مدال نقره
نفر سوم: مدال برنز

مهلت اعلام آمادگی و ارسال:
از تاریخ

1404/02/10

تا
1404/02/17

دوستان می‌تونید توی این سایت 60 ثانیه از آهنگتون رو برش بدید.
اعلام آمادگی

لطفا تا پایان امشب آهنگ محبوبتون رو در گفتگوی خصوصی ارسال کنید 🌸

عقب
بالا