Tavan
مدیر آزمایشی تالار مشاوره + مدیر تالار اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
نویسنده نوقلـم
مشاور
- تاریخ ثبتنام
- 1/14/25
- نوشتهها
- 689
- پسندها
- 1,113
- امتیازها
- 93
الیاس، با صدایی که به سختی شنیده میشد، زمزمه کرد:
-اون اسم... آلیشیا...
پدر با نگاهی کنجکاو به او خیره شده بود. گویی هنوز متوجه وضعیت نشده بود که آیریس مشتاقانه و باشوق گفت:
-پدر، این دفترچه مال مادر است...
درود عزیزدرود. سپاس از زحمات شما.
دو پارت آخر رمانم رو ارسال کردم
من در رابطه با پویایی شخصیتهای رمانم مشکل دارم. بهم گفتن زیاد روشون تمرکز نمیکنی نمیدونم دقیقا چطوری باید این کارو بکنم.
ضمن این که نمیدونم بهتر هست چه موقع برای رفتن به فصل دوم اقدام کنم. البته ایدهی فصل دوم رو دارم فقط برای جلوگیری از اسپویل شدن. اگه لازم بود بگید چت خصوصی بزنم.
برای پویایی شخصیت الیاس رفتارش رو به مرگ مادرش ارتباط دادم و الان هیچ ایده ای ندارم که چطور بهم سنجاقشون کنم. مادرش چطور مرده برای چی مرده این که میخوام پدرش رو مقصر بدونه و از طرف دیگه مطیع پدرشه. البته این رو هم بگم قبل از این نمیخواستم کلا مرگ مادر رو بلد کنم فقط یک لحظه گذرا بود اما الان دیگه مجبورم استفاده کنم براش، برای همین هم با ایده هایی که دارم پیچیدگی زیادی ایجاد شده و فکر میکنم به راهنمایی نیاز دارم. و این که ممنون میشم خودتون اگه ایرادی رو دیدید و فکر میکنید باید رعایتش کنم بهم بگید.
خیلی اشتیاق دارم تگ عالی رو دریافت کنم. لطفاً بنده رو برای ارتقای قلمم راهنمایی کنید.
@Tavan
عجله که دارم چون همین الان میخوام پارت بذارم. کلا من آدم صبوری نیستم همه کارام عجله ای بچه ها هم فکر کنم. دیگه میدونن.درود عزیز
وقتت به خیر
ایشاا... ک تگی رو که میخوای رو دریافت میکنی، در اون که شکی نیست.
برای پارتا هم ممنون و بعد از بررسی بهتون اطلاع داده میشه.
اگه دیر شد یا عجله داشتین، میتونین با @یاسمن بهادری هماهنگ کنین.
درود جانا.درود. سپاس از زحمات شما.
دو پارت آخر رمانم رو ارسال کردم
من در رابطه با پویایی شخصیتهای رمانم مشکل دارم. بهم گفتن زیاد روشون تمرکز نمیکنی نمیدونم دقیقا چطوری باید این کارو بکنم.
ضمن این که نمیدونم بهتر هست چه موقع برای رفتن به فصل دوم اقدام کنم. البته ایدهی فصل دوم رو دارم فقط برای جلوگیری از اسپویل شدن. اگه لازم بود بگید چت خصوصی بزنم.
برای پویایی شخصیت الیاس رفتارش رو به مرگ مادرش ارتباط دادم و الان هیچ ایده ای ندارم که چطور بهم سنجاقشون کنم. مادرش چطور مرده برای چی مرده این که میخوام پدرش رو مقصر بدونه و از طرف دیگه مطیع پدرشه. البته این رو هم بگم قبل از این نمیخواستم کلا مرگ مادر رو بلد کنم فقط یک لحظه گذرا بود اما الان دیگه مجبورم استفاده کنم براش، برای همین هم با ایده هایی که دارم پیچیدگی زیادی ایجاد شده و فکر میکنم به راهنمایی نیاز دارم. و این که ممنون میشم خودتون اگه ایرادی رو دیدید و فکر میکنید باید رعایتش کنم بهم بگید.
خیلی اشتیاق دارم تگ عالی رو دریافت کنم. لطفاً بنده رو برای ارتقای قلمم راهنمایی کنید.
@Tavan
داستان من از زبان سوم شخصه بعد من فقط روی رفتار و گفتار آیریس فکوس نشون داده بودم فکر کنم این باعث شد که نقدهایی دریافت کنم که میگن روی پویایی شخصیتهای دیگه داستانت هم فکوس کنم و من متوجه شدم که تمام شخصیتها باید درگیر باشن. تغییر داشته باشن رشد کنن و تصمیم بگیرن. پیچیدگی که برام ایجاد شده همین که فقط احساسات آیریس مهم نیست و الیاس و پدر هم درگیرن. بازم نمیدونم درسته یا نه چون بهرحال حتی زبان سوم شخص هم میتونه گویای یک شخصیت باشه.درود جانا.
شما شخصا پویایی شخصیت رو در چه چیزی میبینید؟
پویایی شخصیت از نظر شما چیه و چه ویژگی داره؟