با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با کافه نویسندگان باشید. اکنون ثبت نام کنید!

روزنامه زمستان 1403| شماره 4

Alin628Alin628 عضو تأیید شده است.

مدیر تالار کافه ژورنال
پرسنل مدیریت
مدیر روابط عمومی
مدیر رسـمی تالار
مترجم
ژورنالیست
رمان‌خـور
تاریخ ثبت‌نام
2/8/24
پسندها
2,148
امتیازها
93
سلام c54c27_25ndke-hanghead
واقعا نمی‌دونم چی باید بگم.-2-28-{}"
باز هم با یه روزنامه خواندنی و جذاب دیگه برگشتیم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید. -53-؟"_}

این روزنامه تقدیم می‌شود به کاربر فعالمون یعنی مستر @Tavan

سپاس بابت اینکه اخبار ورزشی رو زیاد پوشش می‌دی -4-+=_
من‌ چون حوصله دنبال کردن اخبار توی سایت های ورزشی رو دیگه ندارم از خوندنشون لذت می‌برم. خلاصه که ممنون بابت فعالیتتون-53-؟"_}

خداحافظ ای شعر شبهای روشن

هویار، یارِ نیک‌ و همیشگی کافه ژورنال، که با قلم دلنشین و توصيف‌های زیبایش لذت خواندن روزنامه و اخبار انجمن‌ را برای هر کاربری دو چندان می‌کرد، با جایگزینی یاسمن بهادری، به این جهت که کنکور از رگ کردن به او نزدیک تر است از سمت خود کناره گیری کرد.
به نمایندگی از کل گروه میگم که در کنار تو بودن باعث افتخارمون بود، و خاطرات خیلی خوبی رو به همراه داشت.( از جمله اون تولتون زدم امیر احمد که تا ابد در خاطر ها خواهد ماند 😂) امیدوارم هر چه زودتر دوباره توی تیم داشته باشیمت. جات خیلی خالیه. خداقوت عزیزدلم🌱

ژورنالیست: @Alin628

نام کاربری متناقض نما

و اینچنین از عجایب خلقت یاد میکنیم...
برای متعجب شدن دیگر نیازی به خرید شامپو گردویی پرژک با رنگ سیاه و رفتن با حوله حمام به داخل خیابان تا داروخانه برای پرسش علت رنگ شامپو را ندارید.-2-28-{}"
تنها کافیست با کلیک بر روی نام کاربر @سوسکی تا نیم دهه در فکر و گمان فرو بروید.1355+=_
همانطور که مشاهده کردید نام سوسکی با آواتار گربه سر جنگ دارد... حالا شما فکر کن بیاییمو به تخم گنجشک بگوییم تخم مرغِ گنجشک.e03627_25hh2y-154fs232528
آخر بگو خواهر یا برادر تازه وارد! چه نزاعی با جانوران بی زبان داری که آنهارا به جان هم انداختی؟ رهایشان کن.-2-43-""

ژورنالیست: @yasaman.Bahadory

مدیر یا شکارچی؟

اقا جریان برمیگرده به اون زمانی که دختر خونه حاج عباس اینا که تو خونه «تالار طراحی» صداش میکردن دیگه داشت وقت ازدواجش پتکو پتکو کنان میومد و از قضا بسی هم زیبا بود و دلبر و کدبانو.252927_25228
خاطرخواه هم زیاد داشت بین خودمون باشه زور نبود که خواستگار نداشته باشن اما خب حاج عباس یکم حساس بود رو دخترش رو دست هرکسی نمیداد شعارشم این بود که:
"یه دختر دارم شاه نداره
صورتی داره ماه نداره
از خوشگلی تا نداره
به کس کسونش نمیدم
به همه کسونش نمیدم
به راه دورش نمیدم به حرف زورش نمیدم!"
اما یه روز خواستگار سوار بر پراید سفید امد یه پسر همه چیز تموم به اسم حاج شاهیاس که جای هیچ اما و اگری برای حاج عباس نذاشت15cb28_25512(البته یکم به اسم گیر داد گفت چقدر سخته تلفظش+37>})
دختر حاج عباس هم که عاشق موهای پیچ و خم دارش شد به عقدش در امد و الان نامزدن ولی شرط حاج عباس عجیب بود شکار کردن مردم واسه طراحیnea1"_
اقا شاهیاس تیر و کمانش رو برداشت و زد تو دل جنگل اما غافل از این که اون یه رقیب سر سخت داره کسی که کوچیک ترین شکار رو از دست نمیده و همه رو تو تالار ترجمه زندانی میکنه!!! بله پهلوان جانان که تنها کسی که از دستش قسر در رفته منم شده رقیب تازه دوماد ما.
اولین نبردشون تو خونه‌ی امیر احمد مظلوم درود و سلام همراه با پرانتز به ایشان باد بود.
بنظرتون کدومشون برنده میشه؟؟

ژورنالیست: @"zhina"

بازگشت باشکوه ایموجی

آیا آن ایموجی هایی که در سایت وجود داشتند را به یاد می آورید؟
ایموجی های متنوع و جذابی که در نسخه ی جدید انجمن هنوز قرار نگرفته اند.
خیلی از ما من جمله خودم دلتنگ ایموجی کرکس محبوبمان هستیم.
اما خبری خوش!
برخی از ایموجی ها بازگشتند.
اخیرا شاهد اضافه شدن چند ایموجی جدید هستیم و قدردان ادمین بابت این اتفاقیم.
همچنین خواستار بازگشت باقی ایموجی ها مخصوصا کرکس خوشگلمان در آینده نزدیک خواهیم بود.
از این ایموجی های جدید می توانیم به 2ff827_25se7b-bokmal aa3627_25fwiy-p-s-smi-1-20-39-252927_25228000_203"9اشاره کنیم.(اون آخری مخصوص خودمه15cb28_25512)
و اما اتفاقی عجیب تر در چت باکس...
پرشین @PerS!aN یک ایموجی پرچم به دست فرستاد که رنگ آن نیز آبی بود و احتمالا منظورش تیم استقلال بوده است.
سارا @Alin628 نیز به نشانه ی حمایت از او این ایموجی را کپی و بازارسال کرد؛ اما نکته عجیب اینجا بود که با اینکه کپی شده بود ولی ایموجی تغییر کرده بود و به جای ثابت بودن می دوید!
از او خواستاریم تا وردی که خوانده را به ما نیز بیاموزد.
تا خبر بعدی بدرود
حمید معصومی نژاد روم

ژورنالیست: @جانان

یاسمن، باری دیگر رکوردها را جا‌به‌جا کرد!

طبق اخبار رسیده آگاه شده‌ایم که یکی از مقام‌داران انجمن رنگ‌های جدیدی در اختیار گرفته است. وی همچون کودکی که با عبور از هر مغازه عروسک فروشی خود را پهن زمین کرده و با سماجت تمام تا چیزی که می‌خواهد را بدست نیاورد کوتاه نمی‌آید، بر سر در تمامی تالار ها بست نشسته و خواهان تمامی رنک ها می‌باشد. او با رنگ های آبی، سبز پسته‌ای، فندقی، سبز نعنایی، کهربایی، کالباسی، سبز کاهویی، طوسی، صورتی، سرمه‌ای و زرد کاری، رنگین کمانی از رنگ های خاص را در کاربری خود به راه انداخته و اگر مراقب نباشیم، ادعای رنک ادمین انجمن‌ را نیز خواهد کرد.
اما جدا از تمامی این‌ها به آچار فرانسه‌ی انجمن‌ بابت دريافت رنک جدید گوینده و مشاور تبریک می‌گوییم. با آرزوی موفقیت در تمامی رنک ها. بدرود ( خدافظ)

ژورنالیست: @امیر احمد

ولی خداوکیلی دست‌مریزاد
بیشتر آفرین به امیراحمد که واقعا این بار ترکونده
انگار قضیه من تولتون زدم و رفتن حیثیت من تاثیر بخصوصی داشتهe03627_25hh2y-154fs232528e03627_25hh2y-154fs232528

ولی خداوکیلی دست‌مریزاد
بیشتر آفرین به امیراحمد که واقعا این بار ترکونده
انگار قضیه من تولتون زدم و رفتن حیثیت من تاثیر بخصوصی داشتهe03627_25hh2y-154fs232528e03627_25hh2y-154fs232528
بنام خدا خبر امیر احمد با مشارکت من بوده 🤣 هیچوقت تول این بشر رو نخور e03627_25hh2y-154fs232528

مدیونید اگه فکر کنید این همه گانگستری تیم به خاطر اومدن من و جمع آوری سوژه های منه -2-28-{}" c54c27_25ndke-hanghead

عقب
بالا