بسمه تعالی
پس از خشک شدن کامل لعاب و برطرف کردن هرگونه گرد و غبار از روی آن، مرحله پخت آغاز ميشود.
برای پخت لعاب، حرارت کوره ميبايست در حدود ٩٠٠ درجه سانتيگراد باشد. فرآيند پخت لعاب بيش از ٢ تا ٣ دقيقه به طول نميانجامد و زمانيکه سُرخی مناسب قطعه و لعاب توسط استادکار تشخيص داده و از پخت کامل لعاب اطمينان حاصل شد، شیء را از کوره خارج کرده و در کنار کوره قرار ميدهند تا به تدريج سرد شود. صنعتگران سنتی از دماسنج استفاده نميکنند؛ فقط به تجربيات و شواهد بسنده ميکنند. در اين زمان رنگ لعاب به رنگ زرد نخودی مايل است و با از دست دادن حرارت به تدريج رنگ آن به سفيدی ميگرايد.
آخرین ویرایش توسط مدیر: