▪ اخلاق ایشون از نظر شما؟شیطون شوخ، صادق، کنجکاو در یه کلام عالییی
▪ بهترین خاطرهای که با هم داشتین؟هر دفعه که سر پارت سوال بارونم میکنه خاطره میشه
▪ بدترین و بهترین ویژگی: من چیز بدی ندیدم بهترین هم اینکه خیلی مهربون و پایه س
▪ تا حالا شده از دستش ناراحت بشید؟ چرا؟ از مهلا؟! نه به هیچ وجه
▪ از 100 به ایشون چند میدین؟ 200 ▪ قشنگترین آرزویی که نسبت به کاربر دارین؟ ایده هات همیشه عملی بشن و همیشه خوش باشی ▪ اگر یک نسبت فامیلی باهم داشتید، دوس داشتین اون نسبت چی باشه؟ دختر عمو یا دختر خاله ▪ اگه یه کرا*ش تو سایت داشته، بنظرتون اون کیه؟ ???شاید ارمیا البته یه حدس فقط، ? ? ? ▪ تو انجمن چه رنگ/رنکی برازندشه؟ مدیریت ▪ صبح پاشید ببینید اسمش تو تاپیک اخراجیاست، بنظرتون چرا اخراج شده؟ سر عملی نشدن ایده اش زده یکی رو ترکونده ?? ▪ از ایدی و آواتار کاربر راضی هستید؟ ایدی پیشنهادی شما چیه؟ آیدیش که خوبه ولی یه تنوع به عکس پروفت بده جوجو ▪ الگوی زندگیش کیه؟ حتما مریم ? ▪ مهمترین دغدغه یا هدف کاربر چیه؟ همه دوستاش حالشون خوب باشه و یکاری رو به بهترین نحو انجام بده. ▪ اگر شما ساعت 3 صبح به کاربر زنگ بزنید و بخواین که به درد و دلاتون گوش بده واکنشش چیه؟ یا میگه خوابم میاد برو بعدا بیا یا به احتمال زیاد گوش میده ▪ یک انتقاد به کاربر: خیلی کم رنگ شدی این چند وقت ▪ یک پیشنهاد به کاربر: یکم پر رررنگ شو ▪ یک حقیقت تلخ به کاربر: خیلی بد کچل میکنی لعنتی ? ▪ اگر ازدواج کنه و به شما نگه و بعد شما بفهمی چیکار میکنید؟ ریختن خونش مباحححححه ▪ چی باعث ناامیدیش میشه؟ ایده هاش عملی نشن?? ▪ بهترین دوستش توی انجمن؟ به احتمال زیاد اکیپ پنج نفره مون ? ▪ اگه حالش بد بشه چطوری آروم میشه؟ دیگه شرمنده اینو نمیدونم! ▪ چند درصد از سوالهایی که پاسخ دادید صادقانه بود؟ 100% ▪ حرف آخر به کاربر: دستگاه کچل کنت رو قرار بود تعویض کنی زودتر تعویض کن لعنتی ? عاشقتم دیوونه
مدت زمان ِ باز بودن تاپیک فقط تا یک هفته میباشد
[ کاربرانی که مایلاند در سوژهشو شرکت کنند به تاپیک زیر جهت
▪با کاربر چه نسبتی دارید؟ هیچ نسبتی ندارم=| ولی ی نسبت ریزی دارم..رفیقمه?
▪ اخلاق ایشون از نظر شما؟ والا هرچی بگم کم گفتم-_ منو همش دق میده!!!! من ازش شاکیم، منو سرکار میذاره=| نقشه داره منو بعداً گاز بگیره آقا به حرفام گوش نمیده-_ ی جغده!!
▪ بهترین خاطرهای که با هم داشتین؟ هر روز که بهترین خاطره هستش منتها کدومش؟=| یحتمل همون خاطراتی که من بدبختیامو بهش میگم و اون غش غش میخنده یا من تهدید به مرگمیکنمش و اون گریه میکنه و من غش غش میخندم=| ولی جدی.. خیلی خیلی خوشحالم اینجا تونجمن کافه نویسندگان کنارمه و تو ی کار با هم مشارکت داریم(طراحی) &-&
▪ بدترین و بهترین ویژگی: بدترین زیاد داره-_ کدوم؟؟ به حرفام گوش نمیده، ولی خب درساشو میخونه بچم، جغده، جغد!!!، منو دق میده، ی عدد بشر کچل کن حرفه ای هستش، ایده هاشو دوست دارم و میدونین؟! خیلی منتظر پارت های کارام هستش ولی من تنبلی میکنم و این انتظارش باعث میشه خیلی شرمندش بشم.. خیلی خلاقه و شخصیتش رو دوس.. و تازه به بدبختیام میخنده آقا=|
▪ تا حالا شده از دستش ناراحت بشید؟ چرا؟ یپ، به حرفام گوش نمیده!! مراقب خودش نیست!
▪ از 100 به ایشون چند میدین؟ 0+100??
▪ قشنگترین آرزویی که نسبت به کاربر دارین؟ والا اولاً اینکه به هرچی موخای برسی، دوماً اینکه هروقت منو دیدی دلت بسوزه و منو مریماینچ نکنی یا گازم نگیری=|
▪ اگر یک نسبت فامیلی باهم داشتید، دوس داشتین اون نسبت چی باشه؟ دختر خاله، دختر دایی، دوست صمیمی
▪ اگه یه کرا*ش تو سایت داشته، بنظرتون اون کیه؟ من=| ( به جز من حق نداره رو کس دیگهای کراش بزنه! )
▪ تو انجمن چه رنگ/رنکی برازندشه؟ همین صورتی دوسش ولی دوس دارم با رنکِ گرافیستی هم ببینمش&-&
▪ صبح پاشید ببینید اسمش تو تاپیک اخراجیاست، بنظرتون چرا اخراج شده؟ از بس منو دق داده به مدیریت گفتم خفش کنن ?? ولی جدی.. شاید بخاطر ی نفر رفته ی عدهای رو حرف بارشون کرده و بعدش اخراج کردن..
▪ از ایدی و آواتار کاربر راضی هستید؟ ایدی پیشنهادی شما چیه؟ یپ، مخصوصاً این عکس پروفش بدجوری با رنکش سته؛ لعنتیِ دوستداشتنی=|
▪ الگوی زندگیش کیه؟ عمم=| شاید من=| نمیدونم-__-
▪ مهمترین دغدغه یا هدف کاربر چیه؟ به اون چیزی که میخواد برسه..
▪ اگر شما ساعت 3 صبح به کاربر زنگ بزنید و بخواین که به درد و دلاتون گوش بده واکنشش چیه؟ اولش سکته میکنه که چی شده بعدش یقیناً گوش میده و با حرفای قشنگش حالمو بهتر میکنه..
▪ یک انتقاد به کاربر: کمرنگی! کم میای! با درسا خودتو خفه میکنی!
▪ یک پیشنهاد به کاربر: چطوره تنبلیمو بزارم کنار و پارت بذارم؟
▪ یک حقیقت تلخ به کاربر: دلم میخواد گیساتو بکنم-_ + بعدش محکم بغلت کنم و مهلااینچ بشی??
▪ اگر ازدواج کنه و به شما نگه و بعد شما بفهمی چیکار میکنید؟ یقیناً با گیوتین نصفش میکنم! خودش روشمو میدونه! به1 میلیون تیکه های مساوی وکوچیک تقسیمش میکنم!