قبل از این تشکر و این تعارف کردنا بگم که?من مرگو با چشام دیدم وقتی انجمن دو ساعت خراب شده بود?خوداشاهده تا حالا انقد سر خرابی یه انجمن سکته نکرده بودم??
چقدر نجفی و معاونش مورد هجمه حجمه نمد همین دیگه مورد هجمه ی من قرار گرفتن...چقدر ناژافی رو کچل کردم...یه حس عذاب وژدان مانندی میگه برو معذرت بخواه ولی من کاری نکردم ??
از ناژافی متشکرم امیدوارم کادوی تولدم یه ماه اشتراک وی آی پی باشه?پرو خودتی و در نهایت خودتی...
خیلی مرسی که هستید ...خوشحالم که انرژی مثبتی که بهتون میدم اوکیتون میکنه و همیشه میخندید ???
ملیکا....مرسی از تو?از وجود تو مهربونی های تو و بودن های تو...مرسی که تولد امسالم رو خاطره ی قشنگ کردی....
ریحان، مرسی از تو که حرص منو درمیاری??همشهری و هم پایتختی قشنگم....
عطری طلا♥?مرسی از تو و صدای تو?
کیااااااا???I love you خیلی زیاد خیلی هااااااا
فادر سیاه از تو هم بسیار تشکر میکنم?مرسی که وقتی ناراحت بودم گفتی بمون و نرو
یگان زهرا مریم و اونیکی مریم از شماها هم خیلی ممنونم♥?
وای خدایا خسته شدم☹
گیسو جانم?♥از تو هم خیلی زیاد متشکرم که هستی و بهم باور میدی
منجی جان از تو هم خیلی ممنونم?
آقا ممنونم دیگه...
حدیث ممنون
سوگل ممنون
??هرکس جا مونده ممنون
اونی که نیومده تبریک بگه ممنون
سارااااا?سارا از تو خیلی بیشتر ممنون اصلا نصف خرابکاریای منو که جمع میکنی خودش کلی کادوعههههه
دستام....???بله ممنون اصلا از ممنون هم ممنونم....
امیدوارم اگه یه روز نبودم که خدا نکنه...خاطره های خوبم یادتون باشه ولی خب من چشمم آب نمیخوره...
مشاهده فایلپیوست 43112 rivate:هآی اول اون صدا رو گوش بدە من سخرانی بسی ارزشمند پر گلم رو بە نمایش بزارم • - •
اول بسم اللە با یە چیز سمی کلیشە ای شروع کردم من هیچ چیزو بە گردن نمیگیرم با گویندهای محترمە گفتمان داشتە باش چە چیزا هم بعت گفتنا:sisi2:
:bandit:از اونجایی داشی عر عر عر میزدی کسی نیست تاپیک بزنە بگم کوری لیدی کوررر:applause:
انقدە غر زدی انقدِ زدی زشت شدی بگیرت پیدا نمیشه دُوَتک* - *
یه سال بزرگ تر شدی هنوزم همونی خانم نایبی نباید برات تاپیک میزدیما اخلاقم که نداری:frustrated:
:hee_hee:میدونم الان میگی وای خودتون کادو بودین این چه کاری بود@@(ارواح عمم)
خو حرف من درسه شیرینه اما کادو شیرین ترهه از اونجایی من چیز خواسی نسبت به لوسیفر دارم کادویی ازشون برات گرفتم ب لوسیفرم بیاد :batting_eyelashes:
صوتی متنای لوسیفر با صدای دو ادم بدرد نخور کیغا و اتریسا:hee_hee:
ریحان اسم تاپیکو درس کرده ورو دنبال معنیش لیدی &_& نیمیگمیت چیچیی مینیش
Love is like this one-way street and this yellow leaf. You don't know how long it lasts and it has an expiration date.
____
I didn't like bitter coffee, but it made me a little proud. I take my due date out of my bag and write on a page with an orange psychograph "Even in the quietest cafe, there is something to be restless ..."
____
I put my hand under my chin and stare at people ... time passes ... And time passes. There is no more time to fight for time isn't golden anymore
____
ترجمه ترکی:
Aşk bu tek yönlü sokak ve bu sarı yaprak gibidir. Ne kadar sürdüğünü ve bir son kullanma tarihi olduğunu bilmiyorsunuz.
___
Acı kahveyi sevmezdim ama beni biraz gururlandırdı. Doğum tarihimi çantamdan çıkarıyorum ve turuncu bir psikografın olduğu bir sayfaya "En sessiz kafede bile huzursuz olacak bir şeyler var ..."
____
Elimi çenemin altına koyup insanlara bakıyorum ... zaman geçiyor ... Ve zaman geçiyor. Artık altın olmadığı için savaşacak zaman yok.
اینیم عیکس نیویشتهات-__-
:not_listening:ادامشو بعد اپ میکنم میدمت وقت نداشم
دیه تموم شد برو خونت ما جنوبیام عادت داریم کادو بعد تولد بدیم، بعدم فقط بگیم میدیمت و محو شیم کادوم ندیم ایشالله کادو تو و تولد کیا محو میشم چیزا گرون شده میدونی که:batting_eyelashes:
:laughting::hee_hee:تولدت کلی مبارک باشه ایدی خشنگم امیدوارم تولد بعدیتم همینجور اذیتت کنیم و من تا همیشه ب غرغرا حسودیات گوش کنم&& به خدا بگو مرسی برا وجودزیبای ملیکااا &&
نصف انرژی انجمن رو یه کوله میشه با دیدن تو حس کرد کلی عرض کنم خدمت گاددد مسی که هسی دختره نویسنده غر غرومون:cat:
من نمیدونم کدوم صدا خودمه?
فقط یکی هست ک صدا اصلی خودمه و برات حرف زدم
هر کی گوش داد میام سرشو میبرم اگه بهم خندید و اینا
نه میکس داره ن زیر صدا?حتی سرفم داره
خاب دیگ
تولدت مبارک زشت من?ایش
ازون جایی که به بازیگرای ترکیهای و فیلم ترکی علاقه داری
من یه موزیک خفن ک خودمم دوسش دارم رو بعت کادو میدم ایدا?
لذ*ت ببر :worried: :worried:
تولدت مبارک بیب❤??
Thinking of the times
we spent together
brings a sweet smile
on my face!
Happy
to a special girl
who will always
remain in my heart
برات آرزوی بهترین هارو دارم آیدا جان .
:rose: