بهارانى كه با نام تو زينت يافت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

?پیام آور اردیبهشت از راه رسید?
به نام حق

اما من اولین بار که دیدمت حس بدی نداشتم، به هم دور بودیم اما خب همیشه یه حس کنجکاوی تو وجود ادم هست دلم میخواست بیشتر بشناسمت، تو اون موقع خیلی کم حرف بودی فقط با یه سری ادم مثل پرنده و سمندون حرف میزدی.
قرار بود بیاییم دور هم کار کافه نویسندگانو پیش ببریم، اما ایقدر خوب و ناب و بامعرفت بودی که خاطرت عزیز شد، رفیق شدی، نمیدونم چطوری اما شد
حتی یادمم نیست کی ایقدر مهم شدی بشی اسمت بره تو لیست بهترین رفیق های مجازیم که فراموش نمیشن و واقعا فراموش نمیشی،
حتی الان که مشغله ام زیاده و درگیر زندگی خودم شدم و متاسفانه کار اینجا رو گذاشتم زمین، اما به جاش رفاقته بیشتر شد، من برام فرق نداره باشم نباشم
الانم هرساعت بتونم میام، اما تو کار داشتی اراده کن به خودم بگو، خودت میدونی پشتت خالی نیست، تا زمانی که انجمنی هست میام پیشتون، فکر نکن نبودنم به منظور کنار گذاشتن انجمن و شماس نه?
شما خیلی عزیزی جناب آقای حسین?
«سی تولد سار گفتم سارا خانوم خندیدی الانم نوبت خودمونه بخندیم»
این فروردین قصد نداشت بره اومدنت تو دهنی خوبی بهش بود ساعت دوازده شدایقدر خوشحال شدم اومدم پروفت بنویسم اردیبهشت خوش اومدی?
انشالله عمر پربرکت و پرخیری داشته باشی دست به سنگ بزنی سایت بشه برات، عمرتو مفید استفاده کن، یبار زنده ای نزار نگار دق مرگت بده این بشر پتانسیل نابودی کره زمین هم داره.
?
این شعرمم برا خودت

خدا نکند بر دلت غبار غم نشیند
کور شود هرکی نتوان تو را ببیند
عطر اردیبهشت درون تو جامانده
توفرشته ای، که خدا از بهشت رانده
#شاهین

00/2/1
اردیبهشت
~نقطه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدتون مبارک?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

d9da9d658cf3861d7cba0f956fd976db.jpg

خب من اصلا به این تاپیک توجه نکرده بودم و همه ی تبریکامو توی پروفایل گفته بودم! =|
خب سلام
ایضا تبریک مجدد!
برمدار باشید انشالله!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام آقا حسین.تولدت مبارک مرد اردیبهشتی?.120 ساله بشی.تنت سالم باشه،لبت خندون و به آرزوهای قشنگت برسی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک میگم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sh.el
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین