بازی قاضی انجمن سری ۴| NAHIT

چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
من طبق معمول از قاضی بخاطر نامکاربریش شکایت دارم خیلی اسم سختیه خوشم نمیاد
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی

از این تیام @دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است. هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!

همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین Tea-65-{}

چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی

از این تیام @دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است. هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!

همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین Tea-65-{}
تو انجمن همه چیز فرق میکنه دیگه.
مجبوری کنار بیای چون تا چند ماه دستم بستست، بعدشم هرجور دوست داری بگو. همه که همین کارو میکنن.
شما به بزرگواری خودت فعالیت بنده و ببخش😂
آره بابا؛ محل نزار چند وقته پرشین و امثالهم نکوبیدنش یه خورده چیز شده.
دمت گرم شرکت کردی...

به عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟

به عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟
نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلا

مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنی 😌🙌😁 دیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس 😁
تیام رو خودت تصمیم بگیر دیگه قاضی شدی لذتشو ببر Tea

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT

مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنی 😌🙌😁 دیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس 😁
خوبه امیدوارم همیشه همین‌قدر تو جمع بزرگان قرار بگیری. و خلاصه مشتی هستی دیگه. چی بگم؟

البته تیام مجازات نمی‌خواد؛ مجازات خودش به سراغش خواهد رفت.

من خودم رو میگیرم؟؟؟
شما اصلا بودی دیدی من خودم رو گرفتم. @1999shayan.m

بعدش کی پرشین و بقیه منو کوبیدن من خبر ندارم اصلا کسی جرعت داره منو بکوبه؟؟؟؟UTvfd

عقب
بالا پایین