تو جوون بخواهدیگه قاضی مسیر پرونده را عوض کرد![]()

تو جوون بخواهدیگه قاضی مسیر پرونده را عوض کرد![]()

چی؟من از خودت شکایت دارم نَحیط
شکایت منقصی شد به دلیل نقص فنی بانو مرتضویشکایت از @M.ARIYA.F ظاهراً میخواد جای @PerS!aN رو بگیره
سریعا اقدام کن قاضی جان

تو انجمن همه چیز فرق میکنه دیگه.چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
من طبق معمول از قاضی بخاطر نامکاربریش شکایت دارم خیلی اسم سختیه خوشم نمیاد
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی
از این تیام @دیدگـــانــــــــــ هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!
همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین![]()
به عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟چجوری در دادگاه قبلی بیشترین شکایت از @NAHIT شد و الا قاضی؛ وضعیت همینها مجرم ها راس کار دادگاه اومدن
من طبق معمول از قاضی بخاطر نامکاربریش شکایت دارم خیلی اسم سختیه خوشم نمیاد
بازم از قاضی شکایت دارم ؛ انقد قدرت جوونیت رو به رخ پیرمرد پیرزن های انجمن نکش همش فعالیت همش فعالیت ؛ همش به رخ کشیدن ؛ تا کجا ریا تا کجا بی احترامی به بزرگتر ها ؛ حرمت ها شکسته ؛ ما جرئت نداشتیم پا جلوی بزرگترمون دراز کنیم ؛ هععععییی
از این تیام @دیدگـــانــــــــــ هم شکایت دارم؛ نامکاربری عوض کرده مدیرارشد شده ؛ خیلی خودشو میگیره و متخشصانه سعی میکنه رفتار کنه و نگاه از بالا به پایین داره دقت کردی؛ دیدی؟؟!!
همی دیگه گفتم تو تاپیک قاضی قبلی شرکت کردم اینجا هم شرکت کنم؛ ناراحت نشی و حسادت یه وخ نکنین![]()
نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلابه عنوان مجازات چی مد نظرته برای نحیط و تیام؟

خوبه امیدوارم همیشه همینقدر تو جمع بزرگان قرار بگیری. و خلاصه مشتی هستی دیگه. چی بگم؟نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلا
مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنیدیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس
تیام رو خودت تصمیم بگیر دیگه قاضی شدی لذتشو ببر![]()
البته تیام مجازات نمیخواد؛ مجازات خودش به سراغش خواهد رفت.نه خوشم اومد؛ نهه خوشم اومد؛؛ اصن نه باریکلا
مجازات تو که میگی تحمل کن وگرنه میگفتم نامکاربریتو عوض کنیدیگه میدونی بخشش از بزرگان است مجبورم که ببخشم ؛ اصن هم بخاطر این پیامت نیس
تیام رو خودت تصمیم بگیر دیگه قاضی شدی لذتشو ببر![]()