اگر یه چیز قیمتی تو خیابون پیدا کنی؟

خب بیاین یکم گپ بزنیم. فرض کنین تو خیابون راه میرین یهو یه تراول پنجاه تومنی، اصلا یه تیکه طلا، چندین میلیون پول جلوتون سبز میشه. یا اینطور بگیم شاید یه چیز قیمتی از جیب کسی جلوی پای شما که پشتش راه میرین میوفته! چیکار میکنین؟! وسوسه میشین برش میدارین میگین حق به حقدار رسید و مال خودمه چون من پیداش کردم یا... قدم تند می‌کنین و به طرف صاحبش میرید و اموالش رو بر میگردونین یا اگر صاحبش رو نمیشناسین طبیعتا باید به پلیسی چیزی تحویل بدین دیگه! منتظر جواب هاتون هستم ?( لطفا با خودتون صادق باشید و جواب درست رو بدین. هیچ کس اینجا کسی دیگه رو قضاوت نمیکنه )

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دوست ندارم بهش دست بزنم از کنارش می‌گذرم اگر مال کسی باشه خودش برمیگرده اونجا و پیداش میکنه .

آخرین ویرایش:
اول کمی صبر می‌کنم تا ببینم صاحبش پیدا میشه و یا نه. اگر پیدا نشد به پلیس اطلاع میدم و تقدیمشون می‌کنم تا به صاحب اصلیش برسه..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من خودم بارها شده چیزی از جیب کسی افتاده فوری صداش زدم بهش برگردوندم. یبارم یه کیف پول جلوی پلیس راهور پیدا کردم و بردم دادم به پلیس که اونا محبت کردن صاحبش رو برام پیدا کردن زنگ زدم به اون شخص و براش کیفش رو بردم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: هیوم
سعی در پیدا کردن صاحبش میکنم پیداهم نشه اون وسیله حالا هرچی باشه پول طلا و..................میدادم ب ی فرد فقیر بی شک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه صاحبشو دیدم میرم بهش میدم
اگه نه منتظر میمونم تا شاید بیاد اگه نیومد به مغازه ای چیزی اون اطراف میسپارم که اگه کسی اومد دنبالش بهش بگن که بردنش پیش پلیس بعدم میبرم میدم پلیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه صاحبشو دیدم بهش میدم
اگه نه که برای خودم بر میدارم 😏

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اصلا دست بهش نمیزنم...
چون خودمو یه لحظه جای دارنده ی اون میزارم و درک میکنم که چه حالیه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بستگی ب حال اون لحظم داره
اگه حوصله باشه میرم دنبال طرف
ولی اگه نباشه بیخیال میرم جایی ک میخواستم برم
با تشکر
کیا از بوشعر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین