مدیرتالاراخبار+صداپیشه
عضو کادر مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر انجمن
مقامدار آزمایشی
تیم کتابخوان
برترین مقامدار سال
- Aug
- 1,364
- 2,153
- 133
- وضعیت پروفایل
- من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم
فارس /سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر گفت: با نظارت وبازرسی از یک واحد بستهبندی گوشت قرمز، مقدار 8 تن و 500 گیلوگرم گوشت قرمز تاریخ گذشته به یکی از واحدهای تبدیل ضایعات استان برای تبدیل به پودر گوشت منتقل و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
فضل الله صالحی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان خمینیشهر در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: با نظارت وبازرسی از یک واحد بسته بندی گوشت قرمز توسط بازرسان شبکه، مقدار ۸ تن و ۵۰۰ گیلوگرم گوشت قرمز تاریخ گذشته پس از اخذ نمونه و حصول نتیجه مبنی بر عدم قابلیت مصرف انسانی و انجام مکاتبه و اخذ دستورات لازم از مقامات قضائی، محموله مذکور به یکی از واحدهای تبدیل ضایعات استان برای تبدیل به پودر گوشت منتقل و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی گفت: نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از وظایف حاکمیتی و نظارتی سازمان دامپزشکی بوده و واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه کلیه واحدهای عرضه گوشت قرمز، سفید، طباخی و رستورانها را در همه ایام سال رصد و مورد بازرسی قرار میدهد.
صالحی از مردم خواست فرآوردههای خام دامی را تنها از مراکز معتبر و از واحدهایی که لاشههای فروش آنها دارای مهر و لیبل کشتارگاه هستند تهیه و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و توزیع فرآوردههای خام دامی غیرمجاز، با شماره سراسری ۱۵۱۲ سازمان دامپزشکی تماس
فضل الله صالحی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان خمینیشهر در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: با نظارت وبازرسی از یک واحد بسته بندی گوشت قرمز توسط بازرسان شبکه، مقدار ۸ تن و ۵۰۰ گیلوگرم گوشت قرمز تاریخ گذشته پس از اخذ نمونه و حصول نتیجه مبنی بر عدم قابلیت مصرف انسانی و انجام مکاتبه و اخذ دستورات لازم از مقامات قضائی، محموله مذکور به یکی از واحدهای تبدیل ضایعات استان برای تبدیل به پودر گوشت منتقل و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی گفت: نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از وظایف حاکمیتی و نظارتی سازمان دامپزشکی بوده و واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه کلیه واحدهای عرضه گوشت قرمز، سفید، طباخی و رستورانها را در همه ایام سال رصد و مورد بازرسی قرار میدهد.
صالحی از مردم خواست فرآوردههای خام دامی را تنها از مراکز معتبر و از واحدهایی که لاشههای فروش آنها دارای مهر و لیبل کشتارگاه هستند تهیه و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و توزیع فرآوردههای خام دامی غیرمجاز، با شماره سراسری ۱۵۱۲ سازمان دامپزشکی تماس