نقد کاربر نقد رمان تمنای عشق | Hadis hpf

مشاهده فایل‌پیوست 38160

سلامی گرم
خدمت خواننده های عزیز من ❤
منتظر نقد و نظرات شما عزیزانم هستم.

نام رمان: تمنای عشق
نویسنده: حدیث پورحسن

ژانر: رئال، عاشقانه

نکته: این داستان واقعی است.

خلاصه رمان تمنای عشق:
عشق واژه‌ی شیرینی هست، اما نه برای همه!
در پیچ و خم روزگار اندوه بار این دنیا دخترکی قلبش را کادو پیچ تحویل عشق داد، ولی به جای آن درد و قطره های اشک تحویل گرفت. در زمستان تنهاییش تمنای یک عشق قلب های آدم برفی های شهر را هدف گرفت و آتش شلیک کرد. اما عشق او تنها مانند سیب حوا ممنوعه ماند.

لینک رمان☝?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیلام خدمت نویسنده‌ی عزیز!
اومدم با ی نقدِ داغِ داغ! همین الان رمانتون رو خوندم و تموم کردم?
اولاً خسته نباشید میگم و دوماً از زبون ی خواننده: فوق العاده بود=| هنوز تو کفِ قسمت آخرشم!
راجب جلد بگم که چقدر زیبا درست شده.. هم به شما و هم به طراحتون احسنت میگم!
و راجب رمانتون بگم که.. همینقدر درد و ناراحتی داشت و حالا به این فکر میکنم که واقعی هم هست، شدت دردش بیشتر میشه و قلبم رو مچاله میکنه..
سیر رمان رو دوست داشتم.. خیلی خوب پیش رفت، حیف بود پارت‌هات کم بود ولی خب بی صبرانه منتظر پارت‌های جدید هستم!
و اها ی چیزی! تکستی که برای جلد انتخاب کردید واقعاً فوقالعادس!
خلاصه‌ی رمان با وجود جذابیتش تیکه‌ی آخرش ( اما عشق او تنها مانند سیب حوا ممنوعه ماند. ) از نظرم خیلی دردناک بود و باعث شد کنجکاو بشم ببینم این رمان چجوریه!
و مقدمه.. وای موندم چه واژه‌ای درخورِ تعریفش بکار ببرم? ولی خب بگم که ی چیزی تو مایه‌های فراتر از کلمه‌ی "عالی" هستش!

و این تیکه:
تو توی ذهن سفید من مثل یک لکه جوهر بنفشی که حالا من به خاطرت چشم‌هام همه جا رو بنفش می‌بینه!

ی جایی خوندم که بنفش رنگی هستش که به آدمای افسرده آرامش میده.. و این رنگ کاملاً مناسب و درخورِ این رمان هستش و بایستی به شما نویسنده‌ی عزیز در رابطه با این مقدمه بگم که کارتون عالی بوده!!
من مطمئنم این رمانِ نابی هستش!
بی‌صبرانه منتظر پارت‌های جدید هستم?
به امید موفقیت‌های جاودانتون!?❣

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان زیبایی بود مقدمه خوبی داشت اما میدونید شما زیاد از موزیک در داستان استفاده کردین و من حالا عقیده به این دارم که بهتر هست یکم کمتر از موزیک در متن رمان استفاده کنید اما خب خوب بود بعضی جاها موزیک در رمان کمک میکرد تصویر سازی بهتر بشه تو ذهنمون و آسان تر بشه درک کرد اون شخصی رمان رو در کل خوب بود و توصیف و اینا همه خوب بود خوشمم اومد از متن داستانت سعی کن کمتر از شعر استفاده کنی یا حداقل تو یه پارت فقط شعر نباشه و خب بقیه عالی و خوب بود همین
موفق باشی خوشگلم :icon12:
به رمان نویسی ادامه بده با آرزو های بهترین برای شما
خدانگهدار

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است.

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1,963
پسندها
پسندها
1,480
امتیازها
امتیازها
223
سکه
58
آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین