○ معیارتون واسه انتخاب یه رمان چیه؟ ○

بسمه تعالی

چه عامل و عنصری باعث میشه یه رمان رو انتخاب کنید و بخونید؟

اسپم ندیم ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قلم نویسنده، ایده ی اصلی داستان که ناب باشه، فضا سازی عالی و شخصیت پردازی خوب و بیشتر این‌که من رمان های اجتماعی رو دوست دارم. اگر اینارو کنار هم داشته باشه ترغیب میشم انتخابش کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قلم قوی.
وقتی قلم قوی باشه یعنی نویسنده با عناصر رمان آشنایی داره و این بزرگترین نقطه قوت یک رمانه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قلم قوی و ۱۰۰ البته تکراری نبودن موضوع رمان. و اینکه من بیشتر جنبه ی طنز و عاشقانه می پسندم. حتی اگه رمانی خیالی باشه ولی این موارد رو داشته باشه حتما می خونمش چون واقعی و خیالی بودن برام مهم نیست. من دوست دارم توی رمان چیز هایی رو ببینم و بخونم که خودم می خوام نه واقعیت رو. چون ما کل عمرمون رو داریم توی واقعیت زندگی می کنیم و با خوندن رمان خیلی خوب میشه که از‌ دنیای واقعی دور بشیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اولین چیز اینه که موضوع و ایده داستان جذبم بکنه و نویسنده پرداخت خوبی داشته باشه، یعنی از هر موضوعی خیلی ساده نگذره و کل رمان فقط دیالوگ باشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اول یه قلم خوب.
دوم یه داستان که جذب کننده باشه و به هر موضوعی که می پردازه دقیق و درست روش کار کرده باشه
و مهم تر ازش نگذره چون؛ بعضی وقتا کوچیک ترین و بی اهمیت ترین موضوعات از نظر کاربرا خیلی مهم هستن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ژانر_نویسنده_100یا 50صفحه ی اول رمان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: هیوم
راستش مهم ژانرش نیست!
مهم قلم نوینسدس قلمشو از خلاصه هم میشه فهمید اگ خلاصشو قلم نویسنده رو دوس داشتم میخونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینکه شخصیت‌هاش تا تهِ جونم نفوذ کنن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قلم نویسنده و ماجرایی که بهش پرداخته میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جلد
یا شاید هم یه عنوان رمزآلود

اینا اولین چیزیه که ذهن مخاطب رو به چالش میکشه.

آخرین ویرایش:
قلم نویسنده و اینکه دوست دارم جو ی رمانش قشنگ باشه که حتی مکقع خوابم بهش فکر کنم و چیزهایی رو ازش یاد بگیرم که تو واقعیت شاید نتونم به اون خوبی درک کنم و یاد بگیرم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیلی جذاب باشه طوری که وقتی پایان پارت رسید همش منتظر پارت بعدی باشم.در کنار ژانر های دیگه یا ژانر طنز یا ژانر غمگین رو داشته باشه.فضا های احساسی داشته باشه طوری که باهاش گریه کنم? بتونم طرفدار شخصیت اصلیش شم و وقتی اتفاقی براش میوفته نگران و ناراحت شم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان اجتماعی باشه و حسی را در من ایجاد کنه حتی ترس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه چیز جدید باشه...
یه موضوع خاص و تکرار نشدنی
ژانر جنایی، درام و فانتزی!
جالب باشه و توی ذهن بشینه چون اکثر رمان هایی که خوندم اصلا یادم نیست جز چندتایی که خاص و جدید و هیجان‌انگیز بودند!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ایده رمان
قلم نویسنده
ژانر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قلم نویسنده
موضوع متفاوت
ژانر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فقط ایده خوب

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سُرمه.

شاعـر
شاعـر
مقام‌دار برتر سال
985
پسندها
پسندها
2,256
امتیازها
امتیازها
288
خلاصه خوب
موضوع مورد پسند

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین