سینما ** هالووین موییز**

مشاهده فایل‌پیوست 22896
سلام **)
از اونجایی که هالووین نزدیک به یک هفته دیگه هستش و دیدن فیلم ترسناک داخل هالووین بیشتر از هر شب دیگه ای مزه میده، قرار شد ده تا از ترسناک ترین فیلم هایی رو معرفی کنم که کمتر دیده شده ولی خب ترسناک هستش فکر کنم با گفتن کمتر دیده شده منظورم رو رسوندم که قرار نیست آنابل یا کانجرینگ رو معرفی کنم.
و اینکه چون هالووین امسال نمیشه کاری کرد ( انگار ما هر سال کار خاصی میکردیم ) اما خب مجبوریم مثل بقیه روزها بمونیم توی خونه و هیچ کاری نکنیم چرا فیلم ترسناک نبینیم.

از اونجایی که من زیاد از این ژانر خوشم نمیاد و فقط یه سری از فیلماش رو دوست داشتم واسه همین قراره اونارو معرفی کنم که شماهم ببینید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 22900
اولین فیلمی که قراره معرفی کنم یکی از فیلم های موردعلاقم توی این ژانر هستش که Scary Stories to Tell in the Dark و یا داستان ها ترسناکی که توی شب گفته میشه، نام داره. داستان راجع به یه شهری هستش که یه خانواده عجیب و مرموز داخلش بوده با اینکه اونا خیلی وقته مردن اما سایه شومشون توی شهر هست و چندتا بچه میرن به خونشون توی هالووین و یه کتاب پیدا میکنن که خیلی عادی هستش البته این کتاب بعدش شروع میکنه به اذیت کردنشون. داستان به نسبت کلیشه ای هستش اما ترسی که فیلم میده به هیچ وجه کلیشه ای نیست، لوکیشن های مختلف توی فیلم باعث میشه اصلا حوصلتون سر نره و این فیلم محصول سال 2019 هستش اما خب خیلی شناخته شده نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 22905
فکر کنید اگه یه نسخه از خودتون رو یه جایی ببینید چه اتفاقی میفته؟ شاید اونقدم بد نباشه اما اگه این نسخه از شما دنبال زندگی تون باشه چی؟ اون موقع چیکار میکنید؟ این فیلم دقیقا از روی همین داستان نوشته شده. اسم فیلم Us هستش و داستان یه زنی که متوجه میشه تنها فقط خودش اینجا نیست و یه موجود شرور دیگه هم دنبالش هستش این فیلم از لحاظ سوژه ی ترسناک واقعا سوژه جدیدی رو ارائه داده یه پایان شوکه کنده داره. فیلم بازم محصول سال 2019 هستش و واقعا یه فیلم خوب برای هالووین هستش. این فیلم یکی از فیلم های ترسناک تحسین شده داخل سایت روتیین تومیتوز هستش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 22933
اگه دنبال این فیلم های که به خونه های جن زده و عجیب ربط داره میگردید، فیلم شوم یا sinister یکی از فیلمای ترسناک خوبیه که اینجوری هستش. شاید کلا امتیاز این فیلما پایین باشه چون ترس کلیشه ای دارن اما در مقایسه با حلقه و ماما فیلم قوی تر و ترسناک تری بوده. داستان فیلم برمیگرده به یه خونه ای که یه چیز عجیب باعث شده که توی سالیان گذشته یه خانواده خودشون رو توی حیاط دار میزنن و بعد از گذشت سالها یه نویسنده داستان های جنایی میاد توی خونه و با خانواده اش اونجا زندگی میکنه و خلاصه... بعدشم بازیگر معروفی که دارن ایثن هاوک هستش و Broadbandchoices گفته که شوم ترسناک ترین فیلم این دهه بوده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 23031
فیلم The Babadook یکی از همون فیلم ترسناک های هستش که بعد از اون احساس ناامنی میکنید. این فیلم راجع به یه مادر تنها با پسرش هست که بعد از مرگ شوهرش سعی داره با پسرش ارتباط برقرار کنه اما پسرش از یه هیولا میترسه و مادره معتقد هست که اون هیولا وجود نداره اما خب مثل همیشه مامانه نمیدونه که اون هیولا داره نگاش میکنه و قراره به سراغش بیاد. بابادوک سراغ کسی میاد که اون کتاب داستان رو بخونه و مامان قصه ی ماهم کتاب رو خونده. این فیلم ترسناک محصول سال 2014 میتونم بگم که با تموم مدل های فیلم ترسناک فرق داره و تو فیلم قراره کلی سوپرایز بشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 23211
خب فیلم بعدی گرچه معروف هستش ولی خب بازم خیلی مورد توجه قرار نگرفته و توی همون سالها گم شده. این فیلم اسمش Nightmare on Elm Street هست و محصول سال 1984 هستش و جز فیلم های ترسناک جهان محسوب میشه، داستانش برمیگرده به یه دختری که سعی داره بیدار باشه تا مثل بقیه دوستاش توی رویا به قتل نرسه. اصلا ایده ی کلیشه ای نداره و توی زمان خودش و همین الان هم یه فیلم خیلی خوب و سرشناس بوده که یکی از بازیگرای معروفش جانی دپ هست. این سری فیلمها یه کالکشن هستش که نه قسمت هم داره! ولی بهترین قسمتش همین اولی هست. خیلی ها معتقد هستن که شخصیت اصلی فردی کرونگر یک شیطان رویا هست و این شکلی میتونه قربانی هاش رو گیر بندازه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 23272
فیلم خوب و هیجانی بعضی وقتا میتونه حتی توی سرمای پاییز هم گرم کنه آدم رو! فیلم escape room همین فیلم مناسب برای هیجان اضافه هست، داستان فیلم بر میگرده به چند تا آدم که بازمانده های سوانح مختلف هستن و الان قراره که داخل یه بازی اتاق فرار شرکت کنن اما این بازی با تموم بازی ها فرق داره
فیلم شدت هیجان و ترس بالایی داره موضوع جدید و جذابش هم باید اضافه کرد، این فیلم محصول 2018 هستش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 23280
یه فیلم ترسناک و عجیب و غریب رو اگه بخوام معرفی کنم میتونم فیلم Ready or not رو معرفی کنم که به شدت جدید و جذاب بودش، فیلم راجع به یه عروس هست که وارد عمارت عجیب خانواده شوهرش شده و قراره یه بازی بکنه ک فرقش این هست که قراره این بازی رو برای زندگیش بکنه:))
این فیلم هم پر از اتفاقات غیر منتظره هستش پس اگه طرفدار آدرنالین بالا هستید این فیلم پیشنهاد خوبی هستش برای هالووین چون ترسی که داره از ارواح نیست بلکه آدمای واقعی هست،توی این فیلم قشنگ مرگ رو حس میکنید و همش در حال تعجب هستید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ReiHan

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,873
پسندها
پسندها
9,907
امتیازها
امتیازها
253
سکه
42
مشاهده فایل‌پیوست 23282
طبیعت سبز و دوست داشتی هستش، همونجوری که باید باشه و طبعیت هرچیزی هم قشنگه به جز یک چیز مرگ...
باید این رو بدونید که مرگ یک چیز اتفاقی نیست و به دنبال یه سری از سلسله اتفاقات رخ میده.
فیلم Final destination همون فیلمی هست که خیلی خوب نشون میده که مرگ حاضره چیکارا بکنه تا افراد رو بکشه و وقتی یکی از مرگ در میره چقدر عصبیش میکنه.
فیلم راجع به یه پسره هست که یهویی آینده رو میبینه که قراره چندتا از دوستاش و خودش بمیرن واسه همین جلوشون رو میگیره که نمیرن و بعدش هم خب باید ببیند که چی میشه و چشکلی مرگ به دنبالشون میاد.

فیلم سری هستش و پنج تا قسمت داره که بهم ربط دارن یه خورده ولی موضوعاتشون فرق داره، اولین قسمت این سری فیلم ها در سال 2000 اکران شده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین