حاضری به عشقت اعتراف کنی؟!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع بلوط
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب برسیم به این بحث. یکم سلول های خاکستری مغزمون رو بکار بگیریم. ? من همیشه برام سواله آیا دختری هست که اول پیش دستی کنه و عشقش رو به یه آقا پسری قبل از اینکه اون آقا بگه عاشقش هست، ابراز کنه؟ خانم های گل انجمن شما حاضرین بکنین این کارو؟ اگر آره دلیل تون چيه و اگر نه چه دلیلی برای نه گفتن تون دارین؟! آقایون جمع هم بی زحمت شرکت کنن و بگن اگر خانمی پیش دستی کنه و بگه عاشقونه دوستون داره برداشت شما از اون خانم، حرف و شخصیتش چیه؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیر زیرا غرور مهم ترین چیز برای یک دختر و خانمه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آره، اعتراف می‌کنم.. ولی نه با عاشقتم و این‌ها. احساسم رو میگم. و مهم نیست اگر من رو نخواست.. حداقل خیالم راحته که احساسم رو گفتم و همین...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امم پسرا نظری ندارم خخخخ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب برسیم به این بحث. یکم سلول های خاکستری مغزمون رو بکار بگیریم. ? من همیشه برام سواله آیا دختری هست که اول پیش دستی کنه و عشقش رو به یه آقا پسری قبل از اینکه اون آقا بگه عاشقش هست، ابراز کنه؟ خانم های گل انجمن شما حاضرین بکنین این کارو؟ اگر آره دلیل تون چيه و اگر نه چه دلیلی برای نه گفتن تون دارین؟! آقایون جمع هم بی زحمت شرکت کنن و بگن اگر خانمی پیش دستی کنه و بگه عاشقونه دوستون داره برداشت شما از اون خانم، حرف و شخصیتش چیه؟!

توی ایران و یکسری کشور ها رسم هست که اول پسر ابراز علاقه کنه ...و خاستگاری و ...
اما اینا قوانین ساخته شده ی خود ماست هیچ محدودت و قانونی وجود نداره.
چرا وقتی کسی رو یه دختر دوست داره هیچی نگه تا آخر از دستش بده؟ یا احساسش رو سرکوب کنه؟ دختر هم حق انتخاب داره

من اینکارو کردم ...بنظرم هیچ عیبی نداره پشیمون هم نیستم!

(چه فرقی می کند که رنگین کمان از کدام سمت آسمان آغاز می شود؟)

آخرین ویرایش:
توی ایران و یکسری کشور ها رسم هست که اول پسر ابراز علاقه کنه ...و خاستگاری و ...
اما اینا قوانین ساخته شده ی خود ماست هیچ محدودت و قانونی وجود نداره.
چرا وقتی کسی رو یه دختر دوست داره هیچی نگه تا آخر از دستش بده؟ یا احساسش رو سرکوب کنه؟ دختر هم حق انتخاب داره

من اینکارو کردم ...بنظرم هیچ عیبی نداره پشیمون هم نیستم!

(چه فرقی می کند که رنگین کمان از کدام سمت آسمان آغاز می شود؟)
کاملا باهات موافقم، خیلی خوبه که اینقدر با دید باز نگاه میکنی و اولین نفری هستی که نیمه ی دیگه لیوان رو هم دیده بماند که من خودم هم وقتی عاشق شدم و به جایی رسید که به علاقه ام به خودش دو دل بود بهش اعتراف کردم دوستش دارم و پشیمون هم نیستم و هیچوقت هم توسط اون شخص قضاوت نشدم ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من اگه واقعا عاشق یکی بشم و یا اصن از هرکی خوشم بیاد اول بهش میگم چون از نظرم صبر کردن برای غرور و این چیزای به شدت مسخرس من به شخصه حاضرم کلیشه هارو بخاطر عشقم بشکنم ‌‌‌=)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با عرض معزرت اول اون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگ بوشعری باشه چرا ک نه
ولی زبونم لال میشه نمیتونم بگمD:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین