چی متولدین هر ماه رو آروم میکنه؟!

من هر روز میرم دوش میگیرم ناچ این جواب نمیده
مورد بعدی لطفا زود زود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من هر روز میرم دوش میگیرم ناچ این جواب نمیده
مورد بعدی لطفا زود زود
مقصر بی آبی عمده ی کشور پیدا شد. گزینه ی دیگر موجود نمی‌باشد ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عع افرین افرین..بهمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اردیبهشت نچ?
آهنگ آرومم میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من آبانی ام، یه عقرب خسته :roto2cafe:درست بود این طالع ولی:sifone: عشق کجا بود که اروممون کنه؟ ما که ندیدیم!
ارامش رو در چیزهای دیگه جستجو میکنم مثلا موتور سواری، موتورسواری به ما اموخت تا زمانی که احساس نکردی داری میمیری ترمز نگیر!
همچنان به این اصل پایبندیم در هر صورت ما که به ارامش میرسیم با سرعت چه مرده چه زنده.:bandit:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نوچ! گاهی غذا گاهی انیمه گاهی موزیک گاهی هم صحبت کردن.. ضمنا همیشه ی مورد صدق نمیکنه-_ لپ مطلب اینه آقا برا اسفندُ زیادتر بزارید=| همینا ک من گفتم بزارید-__

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hosein
من آبانی ام، یه عقرب خسته :roto2cafe:درست بود این طالع ولی:sifone: عشق کجا بود که اروممون کنه؟ ما که ندیدیم!
ارامش رو در چیزهای دیگه جستجو میکنم مثلا موتور سواری، موتورسواری به ما اموخت تا زمانی که احساس نکردی داری میمیری ترمز نگیر!
همچنان به این اصل پایبندیم در هر صورت ما که به ارامش میرسیم با سرعت چه مرده چه زنده.:bandit:
بله وجه تشابه شما آبان ماهی عزیز با بنده که منم ابان ماهیم اینکه عشق مارو پیدا نکرده یا ما عشق رو دیدیم نشناختیم در رو بستیم روش... حالا هر چی??? شما عشق موتور داری من عشق این دارم که یبار با سگم دوییدم لامصب عین جمبوجت ازم جلو نزنه ولی خب زهی خیال باطل ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بله وجه تشابه شما آبان ماهی عزیز با بنده که منم ابان ماهیم اینکه عشق مارو پیدا نکرده یا ما عشق رو دیدیم نشناختیم در رو بستیم روش... حالا هر چی??? شما عشق موتور داری من عشق این دارم که یبار با سگم دوییدم لامصب عین جمبوجت ازم جلو نزنه ولی خب زهی خیال باطل ???

اگ دنبال عشقی در و پنجرۀ خونتون رو وا کن تا بیاد?? همه جارو بستی بدبخت از زیر زمین تونل بزنه بیاد خونت!؟ یا مث بابانوئل از شومینت بیاد..??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگ دنبال عشقی در و پنجرۀ خونتون رو وا کن تا بیاد?? همه جارو بستی بدبخت از زیر زمین تونل بزنه بیاد خونت!؟ یا مث بابانوئل از شومینت بیاد..??
نه عزیزم عشق برای ما به شیوه هایی که برای دیگران اومده نمیاد یه دور مارو آسفالت میکنه بعد میاد ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین