احادیث [ احادیث امام زمان (عج) ]

جوجـــه طـــلا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
13,939
پسندها
پسندها
8,050
امتیازها
امتیازها
453
سکه
13
جوینده یابنده است
ای انسان اگر خواستار هدایت باشی ارشاد خواهی شد و اگر جستجو کنی پیدا خواهی کرد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
لزوم دعا برای تعجیل فرج
برای زود واقع شدن فرج بسیار دعا کنید همانا فرج شما در همان است .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
علت تأخیر ظهور
اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعتشان بدهد) در راه انجام پیمانی که بر دوش دارند با یکدیگر همدل می شدند مبارکی و سعادت ملاقات ما با آنها به تأخیر نمی افتاد و سعادت دیدار ما زودتر نصیب شان می شد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وظیفه مردم در زمان غیبت
هر یک از شما باید به گونه ای عمل کند که کارهایش او را به محبّت و دوستی ما نزدیک سازد و از تمام اموری که موجب ناراحتی و خشم ماست دوری گزیند

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زمان ظهور
موقع ظهور فرج بستگی به اراده خداوند دارد. کسانی که از پیش خود برای آن وقت خاصّی را تعیین می کنند دروغگویند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امام(ع) همیشه به یاد شیعیان است
ما در هیچ شرایطی از رسیدگی بر وضع شما کوتاهی نکرده همواره به یادتان هستیم اگر غیر این بود مصیبت ها و مشکلات پی در پی شما را در میان می گرفت و دشمنان شما را نابود می ساختند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اطلاع امام(ع) به احوال شیعیان
ما بر همه اعمال و اخبار و احوال شما آگاهیم. هیچ امری از اوضاع و احوال تان بر ما پوشیده نمی ماند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تکلیف مردم در دوران غیبت
وقتی از آن حضرت سؤال می شود که در دوران غیبت وقتی حوادثی پیش می آید جهت انجام تکلیف و یا شناخت آن به چه کسانی رجوع کنیم حضرت می فرمایند: در رویدادهای تازه ای که به شما پیش خواهد آمد به راویان احادیث ما (فقهاء و مجتهدان) رجوع کنید چرا که آنان حجت من بر شما و من حجّت خدا بر آنهایم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فایده حجت خدا
من برای اهل زمین مایع آرامش و امنیت هستم به همان صورتی که ستارگان برای اهل آسمان ها مایع آرامش و امنیت اند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اثر دوری از اهل بیت(ع)
هرکسی که ما (خاندان پیامبر) از او بیزاری جوئیم خداوند و فرشتگان الهی و پیامبران و اولیاء الهی نیز از او بیزار و روی گردان خواهند بود .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین