در حال تایپ داستانک غیرعادی| Aras

نام داستانک: غیرعادی
ژانر: فلسفی ، اجتماعی
نویسنده: آرمیتا حسینی
منتقد و ناظر : @shadab
خلاصه:
همیشه مثل دیگران نبود، از همان زمان که چشم به جهان گشود تفاوت داشت، قصد نداشت راه دیگران را برود، قصد داشت راهی بسازد!
دنبال هدف دیگران نبود!
قصد داشت هدفی بسازد. معتقد بود جهان عادی وجود ندارد، جهان عجیب و غیرعادی و غیرطبیعی است! جهان خارق العاده است و انسان سرشار از قدرت و نیرویی بی نهایت است! اما کسی این را نمی‌داند، مردم درون (عادی) غرق شده‌اند، چیز عادی‌ای وجود ندارد، اگر هم وجود داشته باشد برای او وجود ندارد. او به دنبال چیزهای غیرعادی ، عجیب، تازه و بی همتا است. مردم مانع می‌شودند تا سمت هدف والایش برود، مردم گمان می‌کنند او یک فرد غیرعادی و دیوانه است! قبول می‌کند، او یک فردغیرعادی است و دنبال چیزهای نوع و غیرعادی است! اصلا عادی در دایره لغات او معنا ندارد، او حتی نفس کشیدن را یک معجزه می‌داند! حتی تپش قلب را به آن میزان و اندازه، غیرعادی می‌داند!
آری، او یک فرد از نسل انسان‌های غیرعادی است و هرکس
مقابل راهش قرار بگیرد، آنها را کنار خواهد کشید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 31669
نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.

قوانین تایپ داستانک در انجمن کافه نویسندگان

شما می‌توانید پس از ۵ پست درخواست جلد بدهید.

درخواست جلد

پس از گذشت حداقل ۷ پست از داستانک، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد داستانک بدهید. توجه داشته باشید که داستانک های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

درخواست نقد

پس از ۷ پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

درخواست تگ

همچنین پس از ارسال ۱۰ پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود...

اعلام اتمام آثار ادبی

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

درخواست انتقال به متروکه

13422_ad05f9f7e9b0261da9d2dad1014c7c49.gif

کادر مدیریت ادبیات انجمن کافه نویسندگان

آخرین ویرایش:
مقدمه
تو کجا می‌روی؟
هنوز نساخته‌ام راه را زمانی که ساختم به تو می‌گویم!
اشخاصی تجربه کردند مسیری را و پیچو خمش را یادگرفتند تا تو راحت به آن راه بروی پس چرا خودت راه می‌سازی؟
چرا من یکی از آن اشخاصی که راه می‌سازند نباشم؟ جاییی می‌روم که عادی بودن معنایی ندارد، همه چیز آن جهان عجیب است و جادویی !
انسان‌ها درکت نمی‌کنند و به تو دیوانه می‌گویند.
به نظرت خدا به من چه می‌گوید؟ دارم راهی می‌روم که با خدا یکی شوم! به نظرت اون نیز به من دیوانه می‌گوید؟
نه! اما تو در جهانی زندگی می‌کنی که مردم در آن هستند پس باید غیرعادی رفتار نکنی تا مشکلی پیش نیاید.
یعنی چون با مردم زندگی می‌کنم به ساز آنها برقصم؟ به حضرت نوع نیز دیوانه می‌گفتند زمانی که کشتی می‌ساخت در خشکی!
او پیامبر بود!
من نیز بنده خدا هستم! هر راهی را می‌روم تا به او برسم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Aras

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,601
پسندها
پسندها
2,940
امتیازها
امتیازها
273
سکه
20
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین