[یسنا] دومین دوره کارگاه آموزشی دلنوشته نویسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مشاهده فایل‌پیوست 35481
با سلام
کاربر گرامی @یسنا

با شرکت در کارگاه آموزش دلنوشته نویسی می بایست تمرینات محوله به خود را در این تاپیک قرار دهید.

_ مدرس @ARAWMIXIA

_ دوره ی آموزشی زمستان 99 _
❄لطفا از ارسال هرزنامه خودداری کنید❄
با پایان دوره تاپیک بسته خواهد شد.

°|با تشکر، مدیریت تالار ادبیات|°

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یادش بخیر، آن زمان حتی گل‌های قرمزِ، چادر نماز مادربزرگ هم بوی خوش می‌داد؛ گل‌های کوچک و بزرگی که بوی‌شان تو را به سمت چادر می‌کشاند و باعث می‌شد به آن پارچه‌‌ی سفید چنگ بزنی و مشامت را از عطر گل‌هایش سیراب کنی!
اما اکنون گل‌های طبیعی درون گل‌ فروشی‌ها دیگر بویی ندارند درست مثل مردمان این زمان.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 40940
نه!
دنیا سمت من نیا، نه تاریکی شب‌هایت را می‌خواهم، نه روشنایی روزهایت را!
نه سرسبزی جهانت را می‌خواهم، نه مردمان دل سنگت را!
نه طلوعت را می‌خواهم، نه غروبت را!
مگر حلقه‌ی بدبختی‌هایی را که بر استخوانم زدی نمی‌بینی، استخوانی که پوست با مهر او را در آغو*ش گرفته و نمی‌داند بود و نبودش برایم فرقی نمی‌کند.
این فلز سرد فکرم را به خود معطوف کرده حتی اگر آن را به دور دست‌ها پرت کنم رد سفیدش رهایم نمی‌کند!
از ابزارهایی که با آن خودت را زیبا جلوه می‌کنی متنفرم! از چیزهایی که تنها تو پشتش آسوده دراز کشیدی بی‌زارم!
از عشقی که با آن ریشه‌هایم را سست کردی و درخت وجودم را با نسیمی بر زمین افکندی.
از اعتقادات دروغینی که چون لباسی زخیم بر افکار مردم پوشاندی.
از نقاب رنگارنگی که بر چهره‌ی سیاهِ، سنگ دلان گذاشتی.
از سرابی که آن را چون دریاچه‌ی پر آب نشان دادی تا هر چه به سویش می‌دویم از آن دورتر می‌شویم.
از دیواری که اطمینان دادی تا ابد پا برجاست اما به محض تکیه زدن سرم بر سینه‌ی سردش بر رویم آوار کردی.
تنها یک سوال از تو دارم چرا روحم را از من نگرفتی؟! چرا به جای آن خاطراتم را گرفتی؟!
مگر چه بدی به تو کرده بودم؟ لعنتی حتی اسم و فامیلم را از من گرفتی نمی‌دانم کیستم؟!
دیگر سمت من نیا، شنیده‌ام تو با مردگان کاری نداری، بدان مدت‌هاست من مرده‌ام!

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین