بعضی دردا ابدین
میخوای برن ولی پیشت میمونن

+ بزرگترین اشتباه زندگیت چی‌ بوده؟
- وقتی برای اولین بار چیزی دلم خواست ، چشمامو به روی خواسته‌ی دلم بستم ...
+ چی می‌خواستی که حالا از دست دادنش شده بزرگترین اشتباه زندگیت؟
- مهم نیست چی می خواستم
مهم این هستش که وقتی یه بار چشماتو به روی خواسته‌ی دلت می‌بندی عادت می‌کنی ...
دفعه‌ی بعد ، وقتی دلت چیزی رو خواست دوباره چشماتو به روش می بندی ولی این بار خیلی راحت‌تر از دفعه‌ی اول دفعه‌ی بعد خیلی راحت‌تر دفعه‌ی بعدتر دوباره راحت‌تر و ...
+ یعنی این بزرگترین اشتباه زندگیته ؟
- آره ،
من حالا خیلی راحت از خواسته‌های دلم می‌گذرم ...
اشتباه بزرگتر از این می‌شناسی ؟

بلوغ یعنی فهمیدن اینکه نیمه گم شده ای وجود نداره. همه چیز بحث انعطاف و تعامله.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: RPR"
وقتی بدون من، میشه
مطمئن باش، بدونِ توام میشه!

هروقت دیدید آدم باهاتون سرد شده یا پیام نمیده یا سراغ نمیگیره یا حال نمیپرسه، برگردید عقب ببینید چیکار کردید!
انقدر متوقع نباشید،
رفتارایی که میبینید بازتابِ رفتارایِ خودتونه!

کُردا یه اصطلاح قشنگی دارن، به اونی که خیلی دوستش دارن میگن: دردت به قلبم!
یعنی فلانی! درسته قلب مهمه ها، اما شما حتی از اونم مهم‌تری، حتی از اونم عزیزتری! انقدری که حاضرم حتی یه خار نره توو پات، ولی دردت بشه تیر و صاف بشینه وسط قلبم! یعنی اون قدر می‌خوامت که نباشی قلب می‌خوام چیکار! زندگی می‌خوام چیکار!
یعنی...
ولش کن این حرفارو اصلا؛ خلاصه کنم، خواستم بگم خیلی عزیزی برام،

انقدر که دردت به قلبم!

دلتنگی طولانی آدمو عوض می‌کنه، بی‌حوصله و بدخلق و حواس پرت می‌کنه، یهو به خودت میای می‌بینی دیگه خودتم نمی‌دونی اومدن کسی که منتظرش بودی حالتو خوب می‌کنه یا نه.
آدمارو تو دلتنگی نذارین، یهو برمی‌گردین میبینین هیچی سر‌ جاش نیست مخصوصا خود اون شخص.

سعی نکن خیلی چیزا رو بفهمی
‏بهای فهمیدنِ بعضی چیزا،
از دست دادن حالِ خوب و آرامشته.

راه رفتن مثل یه دکمه "بازگشت به تنظیمات کارخانه" سیستم عصبی، سطح کورتیزول، سطح تنش و حتی افکار آدم رو آروم می‌کنه.

قبل از اینکه تصمیم بگیری، یه دور راه برو

‏به‌قول یکی از نویسنده‌های ترک هست که می‌گه:
‏"اگر چیزی که جدایمان کرده مرگ نیست،
پس خیلی حیف شده‌ایم"
چقدر درسته واقعا .

دلتنگی طولانی آدمو عوض می‌کنه، بی‌حوصله و بدخلق و حواس پرت می‌کنه، یهو به خودت میای می‌بینی دیگه خودتم نمی‌دونی اومدن کسی که منتظرش بودی حالتو خوب می‌کنه یا نه.
آدمارو تو دلتنگی نذارین، یهو برمی‌گردین میبینین هیچی سر‌ جاش نیست مخصوصا خود اون شخص.

اتفاقا همون روزی که احساس میکنید خوشبخت ترین آدم روی زمینید، همونجایی که فکرشو نمیکنید...
تاوان میدین!
تاوان حرفاتون، کاراتون و دل شکستناتون که باعث شد یه آدم از خوب بودنش تا ابد دست بکشه و حس کنه خوب بودن بهش آسیب میزنه!
شما یه آدم خوب از زمین حذف و یه آدم بد به زمین اضافه کردین و این اصلا اشتباه کوچیکی نیست!
بترسید از روزیکه عمیقا غرق خوشبختی شدین و یادتون رفته که با حرفاتون و کاراتون چه بلایی سر یه آدم آوردین...
چون دقیقا اون موقع اس که کارما یقتونو میگیره..!

‏من یه آدمی رو می‌خوام که وقتی همه سعی دارن باهاش لاس بزنن من پامو بندازم روی هم و با خیال راحت بگم “تلاشتونو بکنید”، و من مطمئن باشم کسی جز من نمی‌تونه نظرشو جلب کنه.

برای اینکه با ارزش باشی اولین قدم اینه که جایی که احساس بی ارزش بودن میکنی قرار نگیری

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Admin
هیچ‌ چیز سخت‌تر از این نیست که منطقی فکر کنی، تصمیم بگیری و رفتار کنی وقتی احساساتت دارن خفت میکنن.

اگه یه اقیانوس رو در نظر بگیریم و اسمش رو بذاریم غم و استرس؛ من دارم توش غرق می‌شم.

«گفتی از این عشق حذر کن»؟ متأسفم از این‌که ناامیدت می‌کنم؛ «پرهیز ندانم از قضا من».

دلم هوای خودم را کرده است
این روزها
بیشتر از هـر زمانی
دوست دارم خودم باشم!!!
دیگـر نـه حرص بدست آوردن را دارم
و نه هراس از دست دادن را…
هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد
دلم هوای خودم را کرده است…

عقب
بالا پایین