خب صندلی داغ بی من نمیشه!??S3978. GifS2105. Gifاخجان توباش
1. خب فداتشم بابت خنگ بازیهای دیشبم ناراحتی؟! نمیخوای که منو بکشی=|؟Hanghe. GifHmmm. Gifناراحت یعنی باشم بابت خنگ بازیت؟ من عاشق خنگ بازیاتم:thumbs_down:خودمو میکشم تورو نههههههههههههه
2. منو چند تا دوس داری؟!&-&:big_hug:دوستتتتتتت ندالممممممممممم بلکه عاشقتممممممممممم ( با ریتم بخون)
3. من یا کتی؟?? عممممممممممممممممممممممم خب نیگا توی حرص دادن تو توی کچل کردن کتی

نگکفتی توی چی بگمتون
4. درساتو میخونی دیگه ن؟?:aiwan_light_sorry:بله مامانی خوبم میخونم مث بچه های خوب شبانه رو زمیخونم به لطف الهی ریاضیمو 10 نشم شاگرد اولم:aiwan_light_spiteful:
5.میخوای این طراحی جلد رو تا کجا ادامه بدی؟ تا موقعی که بعد از تموم شدن 20 جلد تو ادامه بدی
تا ی موقعی یا دوس داری در کنار زندگی روزانت دنبالش کنی به امید اینکه توش ی روزی حرفهای شی؟:aiwan_light_spiteful:در باره اینده نمیدونم هر چه خدا بخواهد
6. کسی رو جز من دوس داری=|؟:embarazada:ارع مادر همرو دوست دارم در اصل باید بپرسی کیو دوست ندارم اوصولااااااااااااا من با هر کی یه برخورد داشته باشم بد جنس بازی در نیاره در مقابلممممم دوسشش دارمممممممممم ولییییییییییییییییی فقط عاشق توعم خانومی:aiwan_light_spiteful::aiwan_light_spiteful::aiwan_light_spiteful::aiwan_light_spiteful:
7. واکنشت وقتی من رو از نزدیک ببینی؟!S2105. Gifخب بذار
اول میپرم بغلتتتتتتتتتتت
دوم میچلونمت رد حد ابلمبو شدنت
سوم یه ماچت میکنم بعد دوباره میچلونمت
چهارم یه نیگات میکنم بعد دوباره میچلونمت
پنجممممممم 3000 تا و خورده ای گاز مونده ته حسابتو تسویه میکنم یا جاش قلقلکت میدم:aiwan_light_spiteful::aiwan_light_spiteful::aiwan_light_spiteful:
8. ی روز بیای ببینی من بن شدم، چیکار میکنی=|؟خودت میدونی چی کار میکنم قبلا بهت گفتم ولی در حالت خیلی نرمالش دیه پامو اینجا نمیذارم در حالت خیلی نهایتش اینجا رو یکم ام ام
9.غذای مورد علاقت؟ همه چی دوسسسسسسسسس فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط نباید تلخ باشه یا خیلی شیرین از کدو و استنبولی ماکارانی و شلغم و لبو هم بدم میاد
10. تفلدت رو یادم بره ناراحت میشی؟! نه اصلاااااااااااااااااا
11. ازم تاحالا عصبانی شدی=|؟اره خیلیییییییییییی ( هربار حرف مرگو زدی یا خودتو و دست کم گرفتی )
12. تاحالا به اینکه منو خفه کنی فکر کردی؟ اومممممممم اره ( وقتی اون نوشته های عزیز منو فرستادی متروکه )
13.نظرت چیه اون ایده رو خاکستر کنیم(بیخیالش بشیم)؟??عه عه تنبل نشووووووووووووووو
14. چیزی بوده که تاحالا بیخیالش شده باشی؟واووو من کلا ادم بیخیالیم
15. هنوزم تهران برفه=|؟عی فردا پس فردا میخواد بیاد دوباره
16. اون برفی رو که پست کردی، تش کِی میرسه؟

تهش ؟ یعنی تموم میشه؟ اون تموم شده
17. تش اگه یه روز ناگهانی و یهویی غیب و گم و گور بشم، چیکار میکنی؟!:aiwan_light_sorry:سکته و جدی جد ی خیلی نگرانت میشم پس هیچ وقت بدون اینکه بهم بگی نرووو اگر بعد زا سه سال پیدات نکنم میام تمام استانتونو بعدش تمام ایرانو جهانو میگردم تا پیدات کنم
18. فکر کن نصفه شبه، چشمات سنگین شده، تو اوج رویاهاتی بعد من بت زنگ میزنم با گریه حرف میزنم بعد میگم سرکارت گذاشتم، چیکارم میکنی=|؟?

:aiwan_light_spiteful: خودمم با یه شیوه ای تلافی میکنم همون موقع میدونی که تیو استینم پر حرصه مخصوصا مال تو :aiwan_light_spiteful:

ولی خو نیگا با گریه حرف بزنی سکته میکنم نکننننننننن
19. موهات بلنده الان یا کوتاهه? ام نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه تقریبا تا 20 سانت زیر شونه هامه وسطای کمرم و چون فر درشته نمیشه کفت دقیق
20. هنوزم خودتو به در و دیوار و زمین میزنی و زخم و زیلی میکنی=|؟??:x_x:اگر اکنون زخم دست راستمو فاکتور بگیری سالمممS2154. Gif باشگاه نمیرم زخم و زیلی میشم میرم فقط درد میگیره کتفم:whistling:
21. بگم بهت که میخوام روز تفلدم کلاً فرار کنم، چیکار میکنی؟Hanghe. GifHmmm. Gifجرات درای فرار کنی؟ من اینجا هویجم؟ شده زهیو کچل کنم شمارهاتو گیر میارم اینقدر مزنگم بهت تا با تلفن یکی شی فرار نکنی
روز تفلدت فرار کنی نیای اشکالی ندارهههههههههههههههههههههههه ولی فرداش باید بیایییییییییییییییییییییی
22. پفک و بستنی ترکیب خوفیه؟?:crying:هر دوشن دوسسسسسسسسسسسسسسس
23. غذای تند یا شور؟ یا ترش؟ ترجیحا ترششششش با دو مورد اول سازگار نیستم
24. ماست ترش یا شیرین؟ شیرین ترش حال نمده
25. شکلات تلخ یا شیرین؟ شیرین شیری تلخ ندوسسسسسسس
26. مرگ یا زندگی؟ مرگ با تو زندگی با تو

:bring_it_on:
27. تبسم اسود یا زجاج؟??:frustrated:لعنتی من هر دوشونو دوس دارم اذیتم نکننننننننننننننن
28. وانیلی یا شکلاتی؟وانیلی
29. قهوه یا شیر قهوه؟ شیر قهوه ولی اوصالا هیچکدوم
30. دوس داری بیای گرافیست شی؟!

در کنار تو اره ولی میدانی دیگر باید خودت یادم بدی
31. زندگی رواله؟ هعییییییییی زندگیییییییییی
32. خودت رو که اذیت نمیکنی؛ هوم؟ نوچ
33. خودت رو دوس داری؟ از م خودشیفته تر پیدا میکنی؟
34. ی سوتی امروزت رو بگو!ندادممممممممممممم عا نه وایسا صبح بلند شدم رفتم توی حموم جا دستشویی صورتمو شستم
35. بدترین نمره ای که تاحالا گرفتی؟14
36. اردوی مجازی خوش گذشت-_؟اصلاااااااا ولی جات خالییییییی
37. اگ یهو ناگهانی بگم بیا فرار مرزها کنیم، من و تو و کتی، هستی؟! ارع
38. شده از تاحالا جا بزنی؟ ام ارع یه جاهای خیلی زیادی جا زدم و ترسیدم
39. از چی میترسی؟ اگر فکر میکنی من از موش و سوکس میترسم سخ در اشتباهی جیبم پر از ایناس فقط یکم از تاریکی میترسم یکممممممممممممم ها در حد 30 ثانیه بعدش نرمالم و اینکه از اسیب دیدن اطرافیانم میترسم
40.ی حقیقت تلخ به من بگو=|:doh: پارت قتال وجودو هنوز که هنوزه ننوشتییییییییییییییییییییییییی
41. ی حقیقت شیرین بگو خییییییییییییییلیی خوبییییییییییییییییییی:aiwan_light_give_rose::aiwan_light_give_heart2:
42. الان خسته ای یا سرحال؟ الان سرحالممممممممم
43. حس میکنم زیادی تنبل شدم ن؟=| اوهوم من هیمن حسو دارم:aiwan_light_on_the_quiet: یمترسم کم کم چاق بشی:aiwan_light_biggrin::aiwan_light_lol::aiwan_light_lol:
44. زیادی سوختی یا بسه؟S1896.gif نسوختممممممممممممS1897.gif
45. اگه یه روزی ی اتفاقی پیش بیاد، ممکنه که باهام قهر کنی و دیگه نخوای آشتی کنی؟! نه به هیچ عنوان هر چی باشه بازم باهات دوستم و دوستت دارم
خسته نباشی!??