نقد رمان لبخندی برای خنده| fatima کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
43782_018dc14fb6f741b498bdb3acc158e239 (1).jpg

نام رمان: لبخندی برای خنده
ژانر: اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
نام نویسنده: فاطمه یوسفی
خلاصه رمان لبخندی برای خنده:
دختری که در تنهایی سرد و غمناک دست و پا می‌زند و از بی‌‌هویتی رنج می‌برد؛ فراموش شده در زیر تلمبار ثانیه‌‌هاست ولی خسته از شکنجه‌‌ی روزگار، می‌خواهد با سرنوشت به مبارزه برخیزد و در تاریکی مطلق کبریتی روشن می‌کند تا با واقعیت روبه رو شود...
لینک:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نقد و بررسی رمان لبخندی برای خنده

••با سلام خدمت نویسنده‌ی عزیز، فاطمه جان••

رمانتون رو از جنبه‌ی تازه بودنش پسندیدم؛ یک نگاه تازه و زاویه‌های دید نو! به جرات می‌تونم بگم که در نظرم رمان عجیبی هست. ملموس اما درگیرکننده! خودم از بس که به داخل عمق نقش‌ها و شخصیت‌ها خیره شدم، دردی که می‌شه از معنای لبخندی برای خنده حس کرد رو کاملا مزه کردم. سخت بود، تراژدی‌ای که زمان‌هایی در جامعه‌امون دیده می‌شه و سپس به یکباره تحت فراموشیِ کوتاه مدتی قرار می‌گیرد. کاراکترهای بنظر زیادی رد و بدل شدند اما مطمئنا فضای داستان رو گسترش می‌داد و به تکامل خواهد رسوند. بیشتر در متن ژانر تراژدی رو ملاحظه کردم و می‌شه امید به این داشت که پیش‌روی نوشته به سمت ژانر عاشقانه بیشتر و احساسات تبسم قابل درک‌تر شود. خود درگیری های این شخصیت به نحوی بیان شده که به خوانندگان این رمان، پیشنهاد می‌کنم حدالامکان در محیطی آرام و با ذهنی باز شروع به خواندن بکنند. تابحال برایم پیش نیامده بود چنین داستانی بخوانم؛ اما تلاش نویسنده قابل تحسین هست! امیدوارم خواننده‌های رمان، تلاش و کوشش نویسنده ها رو ببینند و حمایت کنند. به شخصه به نویسنده‌ی عزیز، خسته نباشیدعرض می‌کنم. روند داستان خوب بود و مشکل خاصی ندیدم. نام ها و مکان‌ها و حتی گفتگوها مرتب بود و بیراهه نمی‌رفت. و در آخر، زیبا بود و زیبا هست و زیباتر خواهد شد؛ عزیز دلم موفق باشی♡
۱۴۰۰/۱/۱۳
فاطمه مقدسی
@Telma_<
◇◇ تیم کتابخوان انجمن کافه نویسندگان ◇◇

آخرین ویرایش:
سلام روال داستان رو دوست داشتم و واقعا پیچیدگی حرف زدن های تبسم با خودش خیلی واسم مرموز بود و جالب و واقعا قلم زیبایی داری داری دوسش دارم دمت گرم .
فرشته باباخانی
1400/1/16
تیم کتابخوان انجمن کافه نویسندگان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با سلام.
خلاصه خوب بود. ولی گاهی تشبیه‌هات جا داشت. (تنهایی سرد و غمناک)(روشن کردن کبریت تو تاریکی مطلق)
مقدمه قلم و سیر خوبی رو داشت و حجم مناسب بود.
رمان: کشمکش‌ها خوب ذهن و به دست داشتن. شخصیت اصلی و فرعی‌هایی که مقابل هم قرار داشتن به خوبی نقش گرفته بودن. شخصیت پردازی بسیار عالی! کنش‌ها و واکنش‌ها معرکه و مجذور کننده.
فلش بک‌ها هنوز کار داشتن. (نوع قرارگیریشون و گستردگی کمی که داشتن)
متن خوب و قلم عالی بود. از اول رمان قوی تایپ شد ولی یک جاهایی پستی بلندی داشت.
پیرنگ رمان یا همون اتفاقات و سیرش به خوبی ساخته شده و جایگاه خودشون رو سفت چسبیده بودن.
ایده داستان حرفی نداشت! ژانر رمان با خود رمان می‌خوند و خوب توی خلاصه و مقدمه خودشون رو نشون میدادن.
ترتیپ پرش زبان رمان از شخصیت ها خوب بود ولی جا برای پیشرفت داشت♡
با آرزوی موفقیت نویسنده عزیز سپاس از ایشون بابت انتخاب سایت کافه رایترز?

۱۴۰۰/۱/۱۹

@Telma_<
تیم کتاب‌خوانی انجمن نویسندگان کافه رایترز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
رمان خوبی بود.اما خلاصه و مقدمش ادبی بود و به دل نشست اما پارت ها بعضی اوقات منولوگ عامیانه داشت مثلا
گفت‌وگو ها
چایی بلدی؟
ام بلدم‌!
ویا جای دیگر
راه بیوفت
این‌بیوفت درست نیست،البته میشه متوجه شد.
شخصیت‌های داستان فوق العاده بود.
گفت‌وگو ها به خوبی نوشته شده بود به طوری که فکر می کردم گفت‌وگو جلوی چشمانم رخ داده.
روند واتفاقات رمان خوب بود.
احسن ?
Ailar
عضو تیم کتابخوانی

آخرین ویرایش:
فاطی جانم از رمانت خیلی خوشم اومد?
فقط یه چیزی. گاهی با بی دقتی تایپ کلمات رو کامل ننوشته بودی. مثلا داخل پارت اول رمان این جمله بود "باید یاد می‌گرفتم از حالا همیشه با صدای گریه کنم تا کسی متوجه من نشه!"
نوشتی "با صدای گریه کنم" ولی منظورت "با صدای (حالا آروم یا یواش یا هر کلمه‌ی دیگه‌ای) گریه کنم" بود. تو هوین جمله نوشتی" از حالا همیشه" در حالی که بازم با بی‌دقتی "تا" رو نذاشتی??‍♀️?. یعنی میشه "از حالا تا همیشه". یا می‌تونی بنویسی " از حالا برای همیشه" یا "از حالا تا برای همیشه"
غیر از اینا هیچ مشکل دیگه‌ای ندیدم و این‌ها هم مشکل نبودناا! از اون حواس‌پرتیایی بودن که سر جلسه امتحان بدبختت می‌کنه???

۱۴۰۰/۱/۲۱
☆تیم کتابخوانی انجمن کافه نویسندگان☆

آخرین ویرایش:

Zahra_sbn

کاربر فعال
کاربر انجمن
940
پسندها
پسندها
455
امتیازها
امتیازها
113
سکه
9
با سلام ♡

رمان لبخندی برای لبخند برای من بسیار موضوع جالبی داشت . شخصیتها به خوبی در کنار هم جای گرفته بودن و هر کدومشون در دنیایی از شخصیت و اخلاق و رفتار قرار گرفته بودند که همین باعث جذب مخاطب میشد .
در جامعه ای که اعتیاد بین جوانان رایج شده خواندن این رمان میتونه خیلی جذاب باشه ، و بیشتر ادمها اعتیاد رو در مردان دیدن ولی در این رمان ما اعتیاد تبسم رو دیدیم و خوب دیدیم چه زجری میکشه و همچنین مشکلاتی که به همراه داشت .
این رمان حتی میتونه پیامی برای کسانی باشه که درگیر این بلای نفرت انگیز میشن .
تم این رمان خیلی خوب بود و به خوبی پردازش شده بود و اصلا خسته کننده نبود چرا که هرلحظش اتفاقاتی رخ میداد که نباید این لحظات رو از دست میداد و مخاطب به راحتی میتونست شخصیتها و مکانها رو تصور کنه و براش قابل درک بود و این قدرت قلم نویسنده رو میرسونه .
جدا از بحث قلم عالیه نویسنده ، فقط یک جاهایی غلط های نوشتاری دیده میشد که مطمئنا به خاطر تایپ سریع یا مشکلاتی از این قبیل هست .

موفق باشی عزیزم خسته نباشید واقعا ?? @Telma_<

[زهرا شبان عضو تیم کتابخوانی انجمن ]
[ ۲۱ / ۰۱ / ۱۴۰۰ ]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین