دورهمی نگارنده های انجمن | هفته دوم: چگونه کودک ایده‌مان را بالغ کنیم.

ن والقلم و ما یسطرون

سلام!
خب، همه نویسنده های خوب و عزیز انجمن، پاشین بیاین اینجا از خاطراتتون، روش کارتون، ایده هاتون برای نوشتن و کلا هر چی دلتون می‌خواد با هم دیگه در میون بذارید بگید.
اسپم هم آزاده، در اصل هر بحثی درباره نوشتن دارید رو خیلی راحت بیان کنید.
گرم و صمیمی باشید.

ایده از نازمگولی ترین بلو @MONJE
تصحیح و ویرایش ایده
@Atryssa.RA
@Jacklin

به وقت ۰۰.۰۱.۱۰
تاریخ امسال کلا باحاله، انگار ساعته
???

هر هفته یه موضوع انتخاب میشه و نظراتتون رو بگید
هفته دوم: چگونه کودک ایده‌مان را بالغ کنیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
خب معمولا اول کار ما یه سکانس و یه سری توضیحات محدود توی ذهنمون ایجاد مسشه که بهش میگیم ایده، این ایده رو باید گسترش‌ داد تا بتونه یه اثر کامل بشه
باید بدونیم چه چیزایی لازمه تا ایده رو قوی کنیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
خب معمولا اول کار ما یه سکانس و یه سری توضیحات محدود توی ذهنمون ایجاد مسشه که بهش میگیم ایده، این ایده رو باید گسترش‌ داد تا بتونه یه اثر کامل بشه
باید بدونیم چه چیزایی لازمه تا ایده رو قوی کنیم
دو حالت داره اینکه ایده بهت الهام میشه و یهو جرقه‌ش تو ذهنت میاد و دوم اینکه یه ایده با اگاهی قبلی و تحقیق و بررسی که کاملا اختیاری هست و راجبش فکر شده.
حالا سوال اینجاس با یه ایده خوب برا نوشتن باید چیکار کرد؟ چطور اونو به یه رمان قوی تبدیل کرد.
معمولا ایده های رمانای من بهم الهام میشه و بدون وقفه شروع میکنم پی ریزی رمان، شکل دادن شخصیتا و موقعیتای رمان و نوشتن، معمولا نقطه عطف داستان همیشه تو ذهنم میاد و راجبش می‌نویسم و اگه لازم باشه جدا از دانش خودم تحقیق هم میکنم اما تو حالت دوم ایده معمولا راجب مسائلی هست ک ممکنه از قبل راجبش آگاهی نداشته باشیم و تحقیق کرده باشیم به نظر من قبل نوشتن و دس بردن تو ایده اول چند تا کتاب با ژانر مرتبط بخونید تا کاملا تو فضاش قرار بگیرید بعد شروع ب نوشتن کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دو حالت داره اینکه ایده بهت الهام میشه و یهو جرقه‌ش تو ذهنت میاد و دوم اینکه یه ایده با اگاهی قبلی و تحقیق و بررسی که کاملا اختیاری هست و راجبش فکر شده.
حالا سوال اینجاس با یه ایده خوب برا نوشتن باید چیکار کرد؟ چطور اونو به یه رمان قوی تبدیل کرد.
معمولا ایده های رمانای من بهم الهام میشه و بدون وقفه شروع میکنم پی ریزی رمان، شکل دادن شخصیتا و موقعیتای رمان و نوشتن، معمولا نقطه عطف داستان همیشه تو ذهنم میاد و راجبش می‌نویسم و اگه لازم باشه جدا از دانش خودم تحقیق هم میکنم اما تو حالت دوم ایده معمولا راجب مسائلی هست ک ممکنه از قبل راجبش آگاهی نداشته باشیم و تحقیق کرده باشیم به نظر من قبل نوشتن و دس بردن تو ایده اول چند تا کتاب با ژانر مرتبط بخونید تا کاملا تو فضاش قرار بگیرید بعد شروع ب نوشتن کنید
شرایط منم همینجوریه، یه سری فضا و موقعیت و دیالوگ تو ذهنم بوجود میاد و بعد بسطش میدم و تبدیلش میکنم به یه داستان
خودم به شخصه توی قوی کردن ایده ضعیفم، چکن وقتی دارم جزئیات دیگه رو به ایده اضافه میکنم انقدر محو اون صحنه اصلی هستم که تمرکز برام سخت میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شرایط منم همینجوریه، یه سری فضا و موقعیت و دیالوگ تو ذهنم بوجود میاد و بعد بسطش میدم و تبدیلش میکنم به یه داستان
خودم به شخصه توی قوی کردن ایده ضعیفم، چکن وقتی دارم جزئیات دیگه رو به ایده اضافه میکنم انقدر محو اون صحنه اصلی هستم که تمرکز برام سخت میشه
میخوام بدونم وقتی یه ایده به ذهنتون ‌میرسه نقطه عطف داستانه یا اولش؟ ینی اینکه کدوم قسمت از طرح اولیه رو پرورش میدین و تبدیل میکنین؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میخوام بدونم وقتی یه ایده به ذهنتون ‌میرسه نقطه عطف داستانه یا اولش؟ ینی اینکه کدوم قسمت از طرح اولیه رو پرورش میدین و تبدیل میکنین؟
من یه صحنه به ذهنم میاد، معمولا سکانسای اول داستانه
مثلا همین وال ۵۲...اولین صحنه ای که به ذهنم اومد، فضای پذیرایی کم نور و دختری که به گیاهاش خیره اس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Monji
من یه صحنه به ذهنم میاد، معمولا سکانسای اول داستانه
مثلا همین وال ۵۲...اولین صحنه ای که به ذهنم اومد، فضای پذیرایی کم نور و دختری که به گیاهاش خیره اس
اره دقیقا منم همینطورم بعد شروع میکنم نوشتن کم کم اتفاقا یکی یکی به ذهنم میرسه.
ولی من حتما باید اسم رمان رو همون اول انتخاب کنم والا نوشتنم نمیاد انتخاب عنوان خوبم خیلی راحت نیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اره دقیقا منم همینطورم بعد شروع میکنم نوشتن کم کم اتفاقا یکی یکی به ذهنم میرسه.
ولی من حتما باید اسم رمان رو همون اول انتخاب کنم والا نوشتنم نمیاد انتخاب عنوان خوبم خیلی راحت نیس
دقیقا
انتخاب اسم خیلی مهمه
من اول اسم میاد بعد یه صحنه از داستان

مسئله اصلی اینه که بتونبم ربطای طبیعی بین عناصر داستان درست کنیم، من توش طیاد خوب نیستم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به نظر من خود ایده مهمه ولی اینکه چطور بتونی شاه و برگش بدی مهم تره
این شاخ و برگ دادن با تحقیق بهتر انجام میشه مثلا در مورد یه اتفاقی که میخوای بنویسی بعد مرتب کردن عناصر
چیزهای ناشناخته رو مطالعه کنی و وارد داستان کنی. در کل تحقیق برای شاخ و برگ دادن ایده نیازه
حداقل برای من اینطوره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب بهترین روش برای انجام دادنش چیه؟
دیدم بعضی نویسنده ها یه تابلو میذارن و روش مثل حل کردن یه پرونده جنایی عناصر رو به هم مرتبت میکنن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین