سینما معرفی فیلم‌های سینمایی وطنی?

فَــرحنآزفَــرحنآز عضو تأیید شده است.

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1,701
پسندها
پسندها
1,251
امتیازها
امتیازها
223
سکه
32
سلام و علیکم حال شما؟ احوال شما؟ امیدوارم حال دل همتون عالی باشه.. اقا الوعده وفا توی پارت قبل بهتون گفتم که توی این پارت فیلم های سینمایی ایرانی رو معرفی کنم برمی که داشته باشیم?

اولین فیلمی که می خوام بهتون معرفی کنم فیلم سرخپوست با بازی فوق العاده نوید محمدزاده و پریناز ایزدیار هست به کارگردانی نیما جاویدی. ژانر این فیلم درام هستش.
خلاصه فیلم:
داستان فیلم سرخ‌پوست در سال 1346 اتفاق می‌افتد و در مورد یک زندان است که به علت گسترش فرودگاه کنار آن قرار است تخلیه شود و هم‌زمان با این موضوع خبر از ترفیع گرفتن رئیس زندان به گوش می‌رسد اما در هنگام انتقال زندانی‌ها کارکنان زندان متوجه ‌می‌شوند فردی به نام احمدسرخ‌پوست در میان زندانیان منتقل شده نیست فردی که حکم حبس ابد او به اعدام تبدیل شده است، رئیس زندان که شغل خود را در خطر می‌بیند تمام زندان را زیر و رو می‌کند تا سرخ‌پوست را پیدا کند.?

دومی فیلمی که می خوام بهتون معرفی کنم فیلم مصادره با بازی رضا عطاران و هومن سیدی خست به کار گردانی مهران احمدی. ژانر این فیلم کمدی هست.
خلاصه فیلم:
فیلم سینمایی مصادره که در ژانر طنز یکی از بهترین فیلم های ایرانی از نگاه مردم بود را میتوان جز بهترین فیلم های طنزهای چند سال اخیر دانست چون محتوایی جالبی داشت و به گونه ای نگاهی سیاسی را به طنز برگرداننده بود ولی درکل باز هم متاسفانه دچار افت محسوس این فیلم در جریان فیلم بوده ایم که باز هم نشان میدهد همه چیز را برای بهترین شدن نداشته ولی باز هم نمیتوان به آن خرده گرفت زیرا اولین تجربه کارگردانی مهران احمدی بوده است و میتوان بازی عوامل آن را تحسین کرد شاید مصادره نمیتوانست بهتر از از آب دربیاید ولی باز هم رضاعطاران خودتضمین فروش در سینمای ایران به حساب میاید.
لازم به ذکره که فیلم مصادره در رتبه دوم پر فروش‌ترین فیلم های سال ۹۷ است.?

سومین فیلمی که می خوام بهتون معرفی کنم فیلم ماجرای نیمروز هست با بازی احمد مهرانفر و مهرداد صدیقیان و کارگردانی محمدحسین مهدویان. ژانر این فیلم درام و تاریخی است
خلاصه این فیلم:
داستان این فیلم در مورد درگیری‌های شدت گرفته بین گروه مجاهدین خلق و نیروهای مسلح کشور است که بعد از برکناری بنی‌صدر از مقام ریاست جمهوری به دست مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاد که با ترور موفق چندین تن از سران حکومتی همراه بود و در همین میان، روابط سابق بین یکی از اعضای سپاه و زنی از اعضای گروه سازمان مجاهدین خلق که در گذشته در دانشگاه همکلاسی بودند را نشان می دهد.?

اخیرن و چهارمین فیلمی که می خوام بهتون معرفی کنم فیلم زرد به کارگردانی مصطفی تقی‌زاده با بازی بهرام رادان و ساره بیات هست.ژانر این فیلم درام هست.
خلاصه فیلم:
داستان این فیلم می‌گوید نهال و همسرش حامد عضو یک گروه علمی‌جوان هستند که برای اختراعشان به ایتالیا دعوت شده اند.در آخرین روزهای قبل از سفر بر اثر یک حادثه بیماری حامد اوج می‌گیرد و حادثه پشت حادثه سفر این گروه را با بحران مواجه می‌کند…?

اینم چهارتا فیلم سینمایی وطنی امید‌وارم این مطالب براتون مفید بوده باشه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین