معرفی معرفی بهترین سریال های خارجی

فَــرحنآزفَــرحنآز عضو تأیید شده است.

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1,701
پسندها
پسندها
1,251
امتیازها
امتیازها
223
سکه
32
سلام. چطورید!؟؟؟ امید وارم حاتون عالی باشه امروز می خوام چهار تا از بهترین سریال های خارجی رو بهتون معرفی کنم.
( اگه منتظر گیم اف ترونز هستید باید بهتون بگم که بین این لیست نیست چون گیم اف ترونز عالیه و تقریبا همه دیدنش اگر هم جزوه اون دسته هستید که ندیدید پیشنهاد می کنم حتما ببینید.?)

اولین سریالی که می خوام بهتون معرفی کنم و پیشنهاد خودمه سریال( Money Heist) یا همون خانه کاغذی یا سرقت پول یا خانه اسکناس هست( بچه ها این سریال جهانی شده برای همین توی کشور های مختلف به اسم های مختلف شناخته میشه توی ایران بیشتر خانه کاغذی گفته میشه به این سریال یا مثلا تو خوده کشور اسپانیا که سازنده این فیلم هست سرقت پول و تو کشور های اینگلیسی زبان بیشتر مانی هیست«Money Heist» شناخته میشه) خب این سریال فوق‌العاده به کارگردانی « الکس پینا» و بازی بی‌نظیر «الوارو مورته و اورسولا کوربیرو» هست این سریال محصول کشور اسپانیا هست و لوکیشن های فیلم برداری توی« مادرید اسپانیا فیلمبرداری شده‌است. بخش‌های قابل توجهی از فصل ۳ و ۴ نیز در پاناما، تایلند و ایتالیا (فلورانس) جلوی دوربین رفت.» ژانر این فیلم« مهیج- جنایی-سرقت و ماجراجویی» هست.
خلاصه این سریال:
مرد مرموزی موسوم به «پروفسور» گروهی ۸ نفره را در مادرید انتخاب می‌کند؛ ابتدا این گروه نام شهرها را به عنوان اسامی مستعار خود انتخاب می کنند، سپس مدتی را در خارج از شهر آموزش دیده، برنامه ریزی می کنند که چگونه وارد ضرابخانه سلطنتی اسپانیا شده و یک میلیارد یورو پول نقد را برداشته و فرار کنند. در ادامه این تیم پس از گروگان گرفتن ۶۷ نفر در داخل ضرابخانه، قصد دارند ۱۱ روز در آنجا مانده و با وقت تلف کردن در برخورد با نیروهای ویژه پلیس، این پول را چاپ کنند. پس از حوادث سرقت موفقیت آمیز اولیه، این گروه مجبور به پنهان کردن خود می‌شوند ولی برای یکی از آن‌ها مشکلی به وجود می‌آيد و اعضای گروه تصمیم می‌گيرند برای آزادي وی دوباره دست به سرقت بزرگ دیگری بزنند. این بار در بانک اسپانیا، زیرا دوباره با گروگان‌ها و نیروهای پلیس سروکار دارند. این گروه در سرقت های خود از ماسکی نمادین منقش به صورت سالوادور دالی هنرمند مشهور اسپانیایی استفاده می کنند که در جنبش های اعتراضی برخی کشورها نیز مشاهده شده است.?

دومین سریالی که می‌خوام بهتون معرفی کنم سریال (The Queen's Gambit) یا همون « گامبی وزیر» هست. به کارگردانی« اسکات فرانک» و بازی فوق العاده «توماس سنگستر و انیا تیلور» هست( من عاشق این دوتام عالین?) این سریال بر پایه رمانی به همین اسم ساخته شده است. و این سریال محصول کشور آمریکا هست. ژانر یان فیلم« درام» هست.
خلاصه سریال:
خلاصه داستان این سریال بدین شرح است: گامبی وزیر یک داستان خیالی درمورد زندگی یک نابغه شطرنج یتیم به نام بث هارمون از سن نه تا بیست و دو سالگی است. او سعی می‌کند تا تبدیل شدن به بزرگترین شطرنج باز جهان شود؛ بث در همین حال با مشکلات عاطفی و وابستگی به مواد مخدر و الکل دست و پنجه نرم می‌کند. داستان از اواسط دهه 1950 آغاز شده و تا دهه 1960 ادامه دارد.?

سومین سریال عالی که می خوام بهتون معرفی کنم سریال( Raised by Wolves) یا همون « بزرگ سده توسط گرگ‌ها) هست. به کارگردانی«Aaron Guzikowski» و بازیگری«ماتیاس وارلا وتراویس فیمل» هست این سریال محصول کشور امریکا هست و ژانر این فیلم«علمی-تخیلی» هست.
لازم دونستم بهتون بگم که این سریال اولش گنگ و گمراه کننده اس اما هی که جلو تر برید همه چی براتون رچشن میشه و وابسته سریال میشید.
خلاصه سریال( البته از اسمش همه چی عیانِ):
داستان سریال بزرگ‌شده توسط گرگ‌ها دربارهٔ دو ربات هوشمند (اندروید) به نام‌های پدر و مادر است که پس از نابودی زمین توسط یک جنگ بزرگ که ریشه مذهب و دین داشته است، وظیفهٔ تربیت فرزندان انسان را در سیارهٔ کِپلِر-۲۲بی را بر عهده دارند. کلونی در حال رشد بشر و همچنین پرورش عقاید آنان توسط چندین راهبه انجام می‌شود و طولی نمی‌کشد که اندرویدهای داستان می‌فهمند که کنترل عقاید انسان کار دشواری است و با چالش‌های زیادی در این مسیر روبرو می‌شوند که جنگ‌های زیادی در مسیر آنان قرار می‌دهد. هستهٔ داستانی سریال بزرگ‌شده توسط گرگ‌ها را مفاهیم دینی و مذهبی تشکیل داده و در این سریال شاهد نبرد دو سوی خیر و شر خواهیم بود.?

چهارمین سریالی که می خوام بهتون معرفی کنم سریال «WandaVision» یا همون« وانداویژن» هست به کارگردانی«جک شفر» و بازی فوق العاده «الیزابت اولسن(عاشقشم?) و پل پتانی» محصول کشور آمریکا«باورتون میشه توی اتلانتا فیلم برداری شده؟ خدایا خیلی خوبه» و ژانر این فیلم«درام-معمایی-عاشقانه-کمدی» به معنی واقعی هرچی می خوای توی این سریال هست.
خلاصه سریال:
بعد از رخدادهای انتقام جویان: پایان بازی (۲۰۱۹)، واندا ماکسیموف (اسکارلت ویچ) یک زندگی آرمانی را در شهر وست ویو آغاز می‌کند و سعی دارد با کنترل افراد شهر آرامش گرفته شده از خودش را پس بگیرد؛ و در این میان سازمان سورد متوجه تغییرات شده و تصمیم به حمله به این شهر می‌گیرند.?

خب امیدوارم مطالب براتون مفید بوده باشه? توی پارت بتد سریال های عالیه ایرانی رو بهتون معرفی می کنم❤️فعلا خداااحااافظ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ReiHan
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین