اتمام یافته اپیزود تاسیان | نازلی کاربر انجمن کافه نویسندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بنام حق

مشاهده فایل‌پیوست 60097

نام اثر: تاسیان
[گیلکی] حالتی که به خاطر نبودن کسی به انسان دست می دهد. دل و دماغ هیچ کاری را نداشتن. دلتنگی غریب. غم فزاینده

نویسنده: ثمین سعیدی نیا

ناظر: @TELMATELMA عضو تأیید شده است.

ویراستار: @DoNyA♡Gh

ژانر: تراژدی

سطح: منتخب

خلاصه:

این روزها موضوع درگیری با آدم‌ها روی بورس است، کنار اومدن با آدم‌ها بعد از کار در معدن از سخت‌ترین کارهایی‌ست که بدون حقوق و بیمه مجبور به انجامش هستیم. آدم‌هایی که گاهاً حدشون رو فراموش می‌کنن، ازش می‌گذرن و وارد گلیمی میشن که تو توش نشستی، اون‌جا دیگه حریم شخصی تو زیر سوال می‌ره و فقط خودت می‌تونی به اون‌ها بفهمونی جای اشتباهی ایستادن، فقط تویی که می‌تونی حد آدم‌های اطرافت رو بهشون یادآوری کنی تا نجات پیدا کنی از تمام دخالت‌ها، نصیحت‌ها و شنیدن حرف‌هایی که کشیدنشون خیلی تحمل می‌خواد.

آخرین ویرایش:
مشاهده فایل‌پیوست 56033
نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب "انجمن کافه نویسندگان" برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" را با دقت مطالعه کنید.

قوانین تایپ اپیزود، پادکست و دکلمه در انجمن کافه نویسندگان

هرگونه آثار شما در این بخش نباید کمتر از 7 پارت و بیشتر از 25 پارت شود.

شما می توانید پس از ارسال 5 پارت از اثر خود، درخواست نقد، درخواست تگ و درخواست جلد بدهید.

نکته : نقد اجباری می باشد و برای درخواست تگ حتما می بایست اثر شما نقد شده باشد.

درخواست نقد

درخواست نقد برای اپیزود دکلمه و پادکست

درخواست تگ

درخواست تگ برای اپیزود پادکست دکلمه

درخواست جلد

درخواست جلد برای دکلمه پادکست اپیزود

هر پست شما نباید کمتر از 8 خط باشد و بیشتر از 25 خط نباید ادامه یابد .

همچنین ‌شما می توانید پس از ارسال 7 پست اعلام اتمام نمایید تا رسیدگی های لازم صورت بگیرد.

اعلام اتمام

اعلام اتمام اپیزود پادکست و دکلمه

نکته : تنها آثاری که تگ می‌گیرند، توسط گویندگان تیم آوای کافه نویسندگان ضبط می گردد و متن آن برای دانلود به صورت فایل pdf روی سایت اصلی قرار می‌گیرند.

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود...

درخواست انتقال به متروکه

مشاهده فایل‌پیوست 32936

°|مدیریت تالار ادبیات|°​

آخرین ویرایش:

[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]زیاد این جمله رو شنیدم که، یکم سیاست داشته باش.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]همیشه حس می‌کنم آدم‌ها با این جمله خودشون رو گول می‌زنن،[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]بخودشون می‌قبولونن که چون سیاست ندارن، پس سزاوار دیدن رفتارهایی آزاردهنده از اطرافیان هستن.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]یک راه فرار از این واقعیت که اون آدم تمام رفتارهای بد رو داره و ربطی به نوع برخورد تو نداره.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]امروز لابلای نصیحت‌هاش گفت:[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]- یکم سیاست داشته باش.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]دلم نیومد بهش بگم سیاست من نمی‌تونه ذات اون رو تغییر بده.[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(252, 252, 255)]پذیرفتن این‌که آدم‌ها با هم فرق دارن یکی از مراحل رسیدن به کمال هست، بنظر من. این‌که بفهمیم و درک کنیم و توقع داشته باشیم همه در موقعیت‌های مشابه نمی‌تونن مثل هم واکنش نشون بدن، بنظر کلید خیلی از قفل‌هاست توی زندگیمون و این روزها چقدر من مشغول تفهیم همین یک جمله هستم به اطرافیانم که؛ من، تو نیستم... .[/BGCOLOR]​

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین