نام داستان: مرواریدی در جنگل
نویسنده: هدیه قلی زاده امیری
ژانر: فانتزی
ناظر: @شکارچی
ویرستاران: @MAHWNAZ و @Zahrapl
خلاصه:
داستان ما دربارهی سرنوشت و اتفاقات یک دانهی کوچک است که در یک جنگل خیلی بزرگ زندگی میکند.
من سعی دارم لحظه به لحظهی این دانهی کوچک که اتفاقات جدیدی برای آن میافتد و چیزهای جدیدی که یاد میگیرد و اون چیزهایی که در زندگیاش تجربه میکند و به دست میآورد را به قلم بیاورم!
سخنی از نويسنده قبل از شروع:
قبل از هر چيزی سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت همهی شما بزگواران و خوانندگان عزيز!
قبل از خواندن لازم است نکتهای خدمتتون عرض کنم.
اين داستان مرواريدی در جنگل همانطور که از ژانر اون مشخصه خيال پردازی و کودکانه است اما توجه داشته باشيم که ما میتوانيم از خيلی از داستانهای کودکانه پند بگيريم البته هميشه ياد گرفتن صدق نميکند بلکه بايد اون رو انجام دهيم و همچنين درخودمان نهادين کنيم.
موضوع اصلی درباره دوستی و دبيری هست اميدوارم از اين داستان نهايت لذ*ت رو ببريد
دوستدار شما هديه.
@هدیه زندگی
_o8v5.jpg)
نویسنده: هدیه قلی زاده امیری
ژانر: فانتزی
ناظر: @شکارچی
ویرستاران: @MAHWNAZ و @Zahrapl
خلاصه:
داستان ما دربارهی سرنوشت و اتفاقات یک دانهی کوچک است که در یک جنگل خیلی بزرگ زندگی میکند.
من سعی دارم لحظه به لحظهی این دانهی کوچک که اتفاقات جدیدی برای آن میافتد و چیزهای جدیدی که یاد میگیرد و اون چیزهایی که در زندگیاش تجربه میکند و به دست میآورد را به قلم بیاورم!
سخنی از نويسنده قبل از شروع:
قبل از هر چيزی سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت همهی شما بزگواران و خوانندگان عزيز!
قبل از خواندن لازم است نکتهای خدمتتون عرض کنم.
اين داستان مرواريدی در جنگل همانطور که از ژانر اون مشخصه خيال پردازی و کودکانه است اما توجه داشته باشيم که ما میتوانيم از خيلی از داستانهای کودکانه پند بگيريم البته هميشه ياد گرفتن صدق نميکند بلکه بايد اون رو انجام دهيم و همچنين درخودمان نهادين کنيم.
موضوع اصلی درباره دوستی و دبيری هست اميدوارم از اين داستان نهايت لذ*ت رو ببريد
دوستدار شما هديه.
@هدیه زندگی
_o8v5.jpg)
آخرین ویرایش توسط مدیر: