نکته‌های نویسندگی‌

#نکته‌های_نویسندگی

هنگامی‌که می‌خواهید داستانی را بنویسید، بگذارید داستان روند اصولی خودش را طی کند. اصراری نداشته باشید که اثرتان باید فلان تعداد صفحه شود. نه باید خیلی خلاصه شود و به صورت کلی‌گرایی نوشت و نه زیاده‌گویی داشت. داستان تمامش بر اساس اصول است. یک واژه‌ی اضافه در داستان هم‌ یک واژه است. جذابیت و قدرت داستان، هیچ‌ ربطی به تعداد صفحاتش ندارد. همان‌طور که خیلی از داستان‌های کوتاه از بسیاری رمان‌ها جذاب‌تر و ماندگارترند و برعکس. وقتی اصرار دارید اثرتان فلان صفحه شود، ممکن است به داستان لطمه‌ی جدی بزنید و چه بسا جذابیتش تا حدود زیادی کاهش یابد.

#مصطفی_باقرزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

یاد گرفتم که هرگز در حین نوشتن تمام ایده‌های خود را ننویسم و همیشه قبل از اینکه همه چیز را بنویسم دست از نوشتن بردارم. با این کار این اجازه را به خود می‌دهم تا شب دوباره این ایده‌ها صیقل بخورند. اولین دست نوشته‌ها معمولا به هیچ دردی نمی‌خورند.

#ارنست_همینگوی

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

به هنگام نوشتن، مجبورم داستانی را که دوست دارم بنویسم. من هرگز در حین نوشتن به این فکر نمی‌کنم که داستان‌های خود را برای گروه سنی هشت سال بنویسم. من مجبورم داستان را آن گونه‌ای که دوست دارم روایت کنم.

#جیکیرولینگ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی
#نکته‌ی_تاکیدی

همان‌طور که باید همواره خودتان را باور داشته و جسور باشید، این انتظار را هم نداشته باشید که یکباره از صفر نویسندگی به صد نویسندگی برسید. عجله نداشته باشید. برای توانا شدن قلمتان باید به خودتان زمان بدهید و برای رفع نواقص نوشته‌هایتان بکوشید. به نقاط قوتتان ببالید و تا می‌توانید آنها را قوی‌تر کنید.

#مصطفی_باقرزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

کمی کله‌شقی می‌تواند خیلی کمک کند: مفیدترین کیفیتی که یک نویسنده باید داشته باشد، اعتماد به نفس است و البته کله‌شق بودن به این شرط که بتواند آن را مدیریت کند. شما می‌نویسید؛ برای اینکه خودتان را به دنیا تحمیل کنید و وقتی دنیا هیچ نشانه‌ای از موافقت با شما نشان نمی‌دهد، باید به توانایی‌های خودتان ایمان داشته باشید.

#هیلاری_منتل

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

گاهی شخصیت‌پردازی ظاهری، به قوی‌‌تر شدن داستان و رمانتان کمک می‌کند و باعث می‌شود که اثرتان برای مخاطب قابل درک‌تر شود و بهتر بتواند آن‌ را تجسم و اصطلاحاً با آن زندگی کند. مثلاً ظاهر یک شخصیت پولدار امّا آنقدر خسیس که حتی به خودش نمی‌رسد، باید با ظاهر شخصیت پولداری که خسیس است؛ ولی بسیار به ظاهر خودش می‌رسد متفاوت باشد.

#مصطفی_باقرزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

نویسندگی به تراشیدن سنگ می‌ماند. داستان نوشتن غالباً به تقلایی سخت نیاز دارد. منظم کردن افکار، حتی شکل دادن به توالی و ترتیب حوادث مثل تراشیدن سنگ است. بعد به پیرنگ و پرتگاه می‌رسیم. نباید دچار شتاب شد. موضوع به اندازه‌ای باید زیر و رو شود که بالاخره خود را به ما نشان بدهد. باید خونسرد ماند. کار را نیمه‌کاره رها نکرد و چندین بار به آن پرداخت و هربار اندازه‌ای پیش رفت تا سرانجام دست‌نویس اول به آخر برسد.
#کورتاسار

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

اگر به بن‌بست برسی کتابی در کار نخواهد بود. این هم پیش می‌آید. از نو شروع می‌کنی. اما اگر واقعاً راه افتاده باشی ممکن است بروی زیر پل یا بخوری به حصار و بروی توی کشتزار و از این قبیل چیزها. آدم وقتی از جاده خارج شده باشد، همیشه فوراً متوجه نمی‌شود. اگر در صفحه صد توی دست انداز بیفتی، احتمال دارد که در صفحه پنجاه از جاده خارج شده باشی. بنابراین باید راه رفته را برگردی.

#ایالدکتروف

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

تنها توصیه‌ای که هرکسی می‌تواند به شما کند این است که اگر می‌خواهید نویسنده شوید، به نوشتن ادامه دهید و هرچه می‌توانید بخوانید، همه چیز را بخوانید.

#استنلیمارتینلیبر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

بکوشید که نخست به خاطر علاقه‌تان بنویسید؛ چون در این‌صورت احتمالاً نوشتن را در میانه رها نمی‌کنید و کمتر پیش می‌آید که در زمینه‌ی نوشتن ناامید شوید‌. از امروز نوشتن را آغاز کنید، فردا یا نمی‌آید یا دست و پا شکسته می‌آید. ترس را کنار بگذارید. نوشتن ترسی ندارد. وقتی که بنویسید به آرامش هم خواهید رسید.

#مصطفی_باقرزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین