{چاره}

سکوت سرشار از سخنان ناگفته است
از حرکات ناکرده
اعتراف به عشق‌های نهان
و شگفتی‌های بر زبان نیامده
در این سکوت،حقیقت ما نهفته‌ است
حقیقت تو و من...

مارگوت بیکل

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز روز من نبود. حتی می‌توانم بگویم که این هفته هم هفته‌ی من نبود. شاید بهتر است بگویم ماه و حتی سال هم سال من نبود. یا بهتر است بگویم این زندگی هم زندگی من نیست. لعنت به این زندگی!

چارلز بوکوفسکی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم. اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمیزند ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند...

اریک فروم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏فقط با سایه‌ی خودم خوب می‌توانم حرف بزنم، اوست که مرا وادار به حرف زدن میکند، فقط او می‌تواند مرا بشناسد، او حتما میفهمد.. می خواهم عصاره، نه ** تلخ زندگی خودم را چکه‌ چکه در گلوی خشک سایه‌ام چکانیده به او بگویم: «این زندگی من است!»

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زندگی من مثل شمع خرده خرده آب می‌شود، نه، اشتباه می‌کنم!مثل یک کنده هیزمِ تر است که گوشه‌ی دیگ‌دان افتاده و به‌ آتش هیزم‌های دیگر برشته و زغال شده، ولی نه‌ سوخته ‌است و نه تر و تازه مانده، فقط از دود و دم دیگران خفه شده...

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یمنایمنا عضو تأیید شده است.

مدیر تالار گالری زندگی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
2,023
پسندها
پسندها
4,100
امتیازها
امتیازها
328
سکه
894
از دور ریختن عقایدی که به من تلقین شده بود آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم. تنها چیزی که از من دلجویی میکرد امید نیستی پس از مرگ بود! فکر زندگی دوباره مرا میترسانید و خسته میکرد. من هنوز به این دنیایی که در آن زندگی میکردم، انس نگرفته بودم، دنیای دیگر به چه درد من میخورد؟

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین