[شورینه]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مـطی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقای عزیز، آقا جان، آخر واجب است که هر انسانی لااقل کسی را داشته باشد که برای او دلسوزی کند.

داستایفسکی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنها مرگ است که دروغ نمی‌گوید. حضور مرگ همه موهومات را نیست و نابود می‌کند. ما بچه مرگ هستیم و مرگ است که ما را از فریب‌های زندگی نجات می‌دهد و در ته زندگی اوست که ما را صدا می‌زند و به سوی خودش می‌خواند.

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آن کسی که وجدان دارد اگر به‌ اشتباه خود پی برد، رنج می‌کشد. این خود بیش از اعمال شاقه برایش مجازات است.

داستایفسکی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزی که گوش کرهای مصلحتی باز شود و زبان لال‌های مصلحتی به سخن درآید آن روز آغاز لحظات بسی دردناکی خواهد بود که من آرزومندم تو را از آن نصیبی نباشد.

اینیاتسیو سیلونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچ کس به درد من نمیتواند پی ببرد این دواها خنده‌آور است. آنجا روی میز هفت هشت جور دوا برایم قطار کرده‌اند.من پیش خودم میخندم، چه بازیگر خانه‌ایست...

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کسی که ﺩﺳﺘﺶ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺑﺸﻮﺩ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﺑﺮﻭ ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺑﻤﯿﺮ. ﺍﻣﺎ ﻭقتی که ﻣﺮﮒ ﻫﻢ ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻫﺪ، ﻭقتی که ﻣﺮﮒ ﻫﻢ ﭘﺸﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪ، ﻣﺮﮔﯽ ﮐﻪ نمی‌آﯾﺪ ﻭ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﯿﺎید. ﻫﻤﻪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻣﯿﺘﺮﺳﻨﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﻤﺞ ﺧﻮﺩﻡ...

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدم‌ها مثل آب در یک تالاب هستند. شما نمی‌‌توانید کف تالاب را ببینید و فکر می‌‌کنید کم‌ عمق است اما فقط وقتی شیرجه بزنید می‌فهمید عمق واقعی آن چقدر زیاد است.

جی ال ویتریک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه من خواستم روزی درباره کسی قضاوت کنم او را با چیزی که در قلبش داره قضاوت میکنم نه با کارهایی که مجبوره بکنه و می‌کنه...

اسماعیل فصیح

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همه‌ی انسان‌ها اشتباه می‌کنند.
چیزی که شخصیت ما را می‌سازد، اشتباهات ما نیست، بلکه نحوه‌ی برخوردمان با آن اشتباهات و درس گرفتن از آن‌ها، به جای توجیه‌تراشی است.

کالین هوور

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر خودتان اداره ذهن نیمه هشیارتان را به عهده نگیرید، کسی دیگر این کار را برایتان به انجام خواهد رساند.

فلورانس اسکاول شین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین