M M.ARIYA.F کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 148 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 28 سکه 7 1/16/24 #1 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
M M.ARIYA.F کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 148 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 28 سکه 7 1/16/24 #2 Antonio Banderas - Ay mi morena آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
M M.ARIYA.F کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 148 پسندها پسندها 60 امتیازها امتیازها 28 سکه 7 1/16/24 #3 Gipsy Kings - Amor mio متن و ترجمه : Amor mio عشق من Amor mio por favor عشق من خواهش می کنم Tu no te vas از پیشم نرو Yo cuentare a las horas من ساعت ها و لحظه ها را میشمارم Que la ya veo تا او را ببینم Amor mio عشق من Amor mio por favor عشق من ،خواهش می کنم Tu no te vas از پیشم نرو Yo cuentare a las horas من ساعت ها و لحظه ها را میشمارم Que la ya veo تا او را ببینم Vuelve برگرد No volvere no volvere no volvere من باز نخواهم گشت ، باز نخواهم گشت، باز نخواهم گشت.. No quiere recordar no quiere recorder نمیخواهم به یاد بیاورم ،نمیخواهم به یاد بیاورم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Gipsy Kings - Amor mio متن و ترجمه : Amor mio عشق من Amor mio por favor عشق من خواهش می کنم Tu no te vas از پیشم نرو Yo cuentare a las horas من ساعت ها و لحظه ها را میشمارم Que la ya veo تا او را ببینم Amor mio عشق من Amor mio por favor عشق من ،خواهش می کنم Tu no te vas از پیشم نرو Yo cuentare a las horas من ساعت ها و لحظه ها را میشمارم Que la ya veo تا او را ببینم Vuelve برگرد No volvere no volvere no volvere من باز نخواهم گشت ، باز نخواهم گشت، باز نخواهم گشت.. No quiere recordar no quiere recorder نمیخواهم به یاد بیاورم ،نمیخواهم به یاد بیاورم