سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #1 به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد خداوند نام و خداوند جای خداوند روزی ده رهنمای خداوند کیوان و گردان سپهر فروزنده ماه و ناهید و مهر ز نام و نشان و گمان برترست نگارندهٔ بر شده پیکرست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد خداوند نام و خداوند جای خداوند روزی ده رهنمای خداوند کیوان و گردان سپهر فروزنده ماه و ناهید و مهر ز نام و نشان و گمان برترست نگارندهٔ بر شده پیکرست
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #2 چون درد نداری ای دل سرگردان رفتن به برِ طبیب بی فایده دان درمان طلبد کسی که دردی دارد چون نیست تو را درد چه جوئی درمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
چون درد نداری ای دل سرگردان رفتن به برِ طبیب بی فایده دان درمان طلبد کسی که دردی دارد چون نیست تو را درد چه جوئی درمان
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #3 گر دمی خواهی زدن در پرده ای با کسی زن کاو ندارد مرده ای در جهان زین نوع یک همراه نیست وین چنین همدم به جز الله نیست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
گر دمی خواهی زدن در پرده ای با کسی زن کاو ندارد مرده ای در جهان زین نوع یک همراه نیست وین چنین همدم به جز الله نیست
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #4 پیش از اینها فکر میکردم خدا خانه ای دارد کنار ابرها آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #5 خرما نتوان خورد از این خار که کشتیم دیبا نتوان کردن از این پشم که رشتیم بر حرف معاصی خط عذری نکشیدیم پهلوی کبائر حسناتی ننوشتیم ما کشته نفسیم و بس آوخ که برآید از ما بقیامت که چرا نفس نکشتیم؟ افسوس بر این عمر گرانمایه که بگذشت ما از سر تقصیر و خطا در نگذشتیم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
خرما نتوان خورد از این خار که کشتیم دیبا نتوان کردن از این پشم که رشتیم بر حرف معاصی خط عذری نکشیدیم پهلوی کبائر حسناتی ننوشتیم ما کشته نفسیم و بس آوخ که برآید از ما بقیامت که چرا نفس نکشتیم؟ افسوس بر این عمر گرانمایه که بگذشت ما از سر تقصیر و خطا در نگذشتیم.
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #6 پیش از اینها خاطرم دلگیر بود از خدا در ذهنم این تصویر بود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,392 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 754 1/16/24 #7 من خدا را دیدم امروز توی بارانی که بارید روی گلبرگ گلی که شادمانی کرد و خندید من خدا را بو کشیدم توی عطر پاک یک گل من شنیدم نام او را در صدای شاد بلبل من خدا را می نویسم توی قلبم شاد و خندان او همیشه پیش ما هست توی ابر و باد و باران آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من خدا را دیدم امروز توی بارانی که بارید روی گلبرگ گلی که شادمانی کرد و خندید من خدا را بو کشیدم توی عطر پاک یک گل من شنیدم نام او را در صدای شاد بلبل من خدا را می نویسم توی قلبم شاد و خندان او همیشه پیش ما هست توی ابر و باد و باران