طنز ∞خیام خیابونا∞

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع PerS!aN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏من تحمل شروع کار و درس رو ندارم. لطفاً یه بار دیگه تعطیلات شروع بشه. ممنون.

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏ای کاش زمون تو همون دبیرستان باقی می‌موند و منم همون آدمی که بزرگترین دغدغش این بود کلاس رو چطوری بپیچونه بره جلوی دبیرستان دخترونه تک‌چرخ بزنه. نه این آدمی که الان بزرگترین دغدغش اینه که وقتی دبیرستانا باز شد چطوری کارو بپیچونه بره جلو دبیرستان دخترونه تک‌چرخ بزنه.

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه الان بابام یه مقدار دیگه صداش رو موقع تبریک گفتن با تلفن ببره بالا، می‌تونه اولین صدایی باشه که موجودات فرازمینی از کره زمین دریافت میکنن.

》خیام خیابونا《

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فارغ از هر جور تفاوت سلایق و فکری بیاید تو سال ۱۴۰۰ آدم باشید و وقتی شماره کارت‌تون رو می‌فرستید خودتون بین هر چهار رقم یه فاصله بذارید. ممنون.

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه مهمونی خوب، مهمونی‌ایه که با ۸۰ درصد شارژ موبایل بری و با ۱۰ درصد شارژ برگردی.

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من: سلام.
بابام: عجب هوائیه. به نظرم الان خیلی چای می‌چسبه. کاش یکی بود میرفت تو آشپزخونه چای رو ردیف میکرد. حیفه تو این هوای خوب چای نخورد. از بدبختی، پاهامم خیلی درد می‌کنه وگرنه میرفتم چای می‌ریختم. هی روزگار نامرد، هی روزگار بی‌شرف. کاش جوون بودم الان میرفتم چای می‌ریختم. :/

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:

‏می‌خوام برم جلوی آینه به موهام بگم: «لطفاً نریز. نمی‌دونم چی بگم فقط وسط این همه بدبختی که دارم دوست ندارم کچل بشم. حداقل صبر کن، وقتی اوضاع یه مقدار بهتر شد اون موقع بریز.»

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 76881

اگه از ساعت ۱۰ شب شروع کنم جزوه رو بخونم تا ساعت ۲ شب تمومه.
ساعت ۵ صب بعد از خوندن اولین صفحه جزوه:

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت موجودی حسابم:
بعد از نسترن

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏بیاید یه روز ملی «خوردن کتلت داغ کنار اجاق گاز» درست کنیم و هماهنگ با همدیگه کنار گاز همین‌ که کتلت سرخ شد بندازیمش روی نون سنگک یا بربری و با خیارشور گوجه بخوریمش.

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 76883
پاییز سال ۱۳۶۰:
چیزی نیست پسرم. فقط یه خورده به تنت گشاده که اونم چند وقت بعد رشد کنی اندازه میشه و قشنگ روی تنت می‌شینه.

پاییز سال ۱۳۷۶:

»خیام خیابونا«

@نجـوا
@Mahkameh

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏کسی رو میخوام که منو به خاطر پول باباش بخواد نه به خاطر خودم.

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏بابام هنوز باورش نمیشه که میشه رفت آرایشگاه و فقط دور و پشت گردن مو رو تمیز کرد. جدی به نظرش تا زمانی که آرایشگر سرتو با تیغ یا شماره صفر نزنه، رفتی آرایشگاه که فقط آب بخوری بیای بیرون

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏میخوام یه تیشرت بگیرم بدم جلوش چاپ کنن «آرزو دارم که مرگت را ببینم بر مزارت دسته‌های گل بچینم» و پشتش هم چاپ کنن «آرزو دارم ببینم پرگناهی، مرده ای در دوزخی و روسیاهی» و باهاش برم تو اتاق مدیر گروه و مسئول آموزش دانشگاه.

》خیام خیابونا《

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏باورم نمیشه هنوز یه عده فوتبال می‌بینن. بابا بزنید آی فیلم مختار داره.

»خیام خیابونا«

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏روز فارغ التحصیلی موقع گرفتن مدرک میخوام با یه تیشرت که روش نوشته «مرگ بر دانشگاه» برم تو دانشگاه.

× خیام خیابونا ×

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏اصلا شیفت کاری و نوع کارکردن کارگرای بخش مغزم معلوم نیست. یه درس که کلا پنج صفحه جزوه داشت رو نتونستم بخونم و درسشو افتادم ولی از دیشب که یه آهنگ رو یه بار و برای اولین بار گوش دادم، هنوز مونده تو مغزم و هی داره تکرار میشه.

_با اون نگاه صد ریشتری دلُ در جا می‌بری...

》خیام خیابونا《

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏مایکل شوماخر بعد ۶ سال نگهداری ویژه از کما خارج شده بعد وقتی من تو ۳ سالگی با دوچرخه خوردم زمین و زانوم زخم شد بابام گفت این دیگه به درد به ما نمیخوره،زدگی داره شب میذاریمش سرکوچه شهرداری ببرش:»

》خیام خیابونا《

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین