پایان نقدوبررسی نقد داستانک مسابقه من و نوید| سارا مرتضوی کاربر انجمن کافه نویسندگان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مـطی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده عزیز.

لازم به ذکر است که:
✔ پس از نقد، بر روی داستانک شما نظارت خواهر شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
✔ نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
✔ نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید. چرا که تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست.
✔ از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.
لینک داستانک:
https://forum.cafewriters.xyz/threads/22224/

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مـطی

نویسنده رسمی ادبیات
نویسنده رسمی ادبیات
مدیر بازنشسته
2,571
پسندها
پسندها
1,500
امتیازها
امتیازها
223
سکه
65
{نقد داستانک مسابقه من و نوید}

نقد شروع داستانک:
داستانک با تمرین کردن پریسا برای مسابقه آغاز شده بود و اضطرابش‌ نشان می‌داد که آن مسابقه برایش اهمیت بسیاری دارد.
توصیفات و فضاسازی در همان شروع داستان مطلوب نبود و متون دارای غلط‌های املایی و تایپی بسیاری بودند که نویسنده حتما باید آنان را ویرایش کند.

نقد نام داستانک:
نام هر اثر خلاصه‌ترین خلاصه‌ی آن است و نویسنده‌ی هر کتاب می‌بایست نامی را برای اثرش انتخاب کند که بیانگر کُل کتاب باشد.
عنوان "مسابقه‌ی من و نوید" با اینکه تمام اتفاقات و ماجرای اصلی داستانک مطابقت داشت، بسیار ساده بود و در آن از کلمه‌های کلیشه‌ای به کار برده شده بود و آنچنان‌ خوانندگان را مجذوب خود نمی‌کرد.

نقد جلد:
جلد تصویری از نوید و پریسا بود که با موضوع اثر هماهنگی لازم را داشت.

نقد کشمکش:
کشمکش‌های مختلفی در داستانک دیده می‌شد که میتوانستد خواننده‌ها را هیجان زده کنند، اما به‌دلیل توصیفات خیلی کم نویسنده حس هیجان به مخاطبان به درستی القا نمیشد.

نقد فضاسازی:
همان‌طور که عرض کرده بودم، نویسنده به درستی مکان و فضا را نساخته بود و خواننده‌ها اطلاع زیادی از فضایی‌ شخصیت‌های داستان در آن قرار گرفته بودند نداشتند.

نقد شخصیت پردازی:
شخصیت اصلی داستان کودکیست که درگیر تمرین برای برنده خود در مسابقه‌ی او و دوستش نوید است.
از شخصیت‌های فرعی داستانک می‌شد خانمی که به پریسا کمک کرد تا مادرش را پیدا کند، نام برد.
بعضی از شخصیت‌ها به خوبی توصیف و معرفی شده بودند و برخی‌هایشان هم همچنان‌ گنگ مانده بودند؛ اما با این حال شخصیت پردازی به‌طور تقریب قابل قبول بود.

نقد دیالوگ:
دیالوگ‌ها مناسب بودند، موضوع مد‌نظر نویسنده را رسانده بودند و مشکل خاصی نداشتند، فقط در بعضی قسمت‌هایشان غلط‌های تایپی و املایی و علائم‌نگارشی نادرست به وضوح قابل مشاهده بود.

نقد زاویه دید:
زاویه دید اثر اول شخص مفرد بود و تمامی داستانک با یک زاویه دید نگاشته شد.
همچنین یکی از نقاط قوت زاویه دید، یک‌نواختی و تغییر نیافتن متوالی‌اش بود.

نقد نگارش:
نگارش داستانک زیاد مطلوب نبود و پارت‌ها دارای ایراد‌های زیادی بودند.
مثال:
ملافه❌
کلافه✅

مرگ و زندگی در میونه.❌
مرگ و زندگی در میونه!✅

عمدا❌
عمداً✅

منتقد: @Narcissus yousefi
نویسنده: @سارا مرتضوی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین