سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #1 زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #2 دلم تنگ است برای کسی که نمیشود او را خواست نمیشود او را داشت فقط میشود سخت برای او دلتنگ شد و درحسرت آغوشش سوخت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دلم تنگ است برای کسی که نمیشود او را خواست نمیشود او را داشت فقط میشود سخت برای او دلتنگ شد و درحسرت آغوشش سوخت
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #3 دلتنگم دلتنگ روزهای باتو بودن من صدایت کنم عشقم و تو بگویی جونم و من سیر نشوم از این جانم گفتن هایت و باز صدایت کنم و بازصدایت کنم …. روزهای خوب چه زود تمام میشوند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دلتنگم دلتنگ روزهای باتو بودن من صدایت کنم عشقم و تو بگویی جونم و من سیر نشوم از این جانم گفتن هایت و باز صدایت کنم و بازصدایت کنم …. روزهای خوب چه زود تمام میشوند
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #4 دلتنگی من تمام نمی شود همین که فکر کنم من و تو دو نفریم دلتنگ تر می شوم برای تو … آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #5 تجربه همیشه به نفع انسان نیست زیرا هیچ حادثهای دو بار به یک شکل رخ نمیدهد. وینسنت چرچیل آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #6 دلتنگ که می شوی دیگر انتظار معنا ندارد یک نگاه کمی نامهربان یک واژه ی کمی دور از انتظار یک لحظه فاصله میشکند دیوار فولادی بغضت را آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دلتنگ که می شوی دیگر انتظار معنا ندارد یک نگاه کمی نامهربان یک واژه ی کمی دور از انتظار یک لحظه فاصله میشکند دیوار فولادی بغضت را
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #7 دیشب خوابت را دیدم صبح شمعدانی باغچهمان گل از گلش شکفته بود … آرش شریعتی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #8 هر ذره از وجودم شعر می شود بی تاب خواستن تو انتظار و شوق وصال تو آری می خواهم شاعر شوم می خواهم هر مصرعم آینه ای باشد صاف در انعکاس مهربانی تو و به باغ احساس و حرف های دلم هر یک دفتر شعری باشد که در آن غزل غزل تو را بسرایم مهربانم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
هر ذره از وجودم شعر می شود بی تاب خواستن تو انتظار و شوق وصال تو آری می خواهم شاعر شوم می خواهم هر مصرعم آینه ای باشد صاف در انعکاس مهربانی تو و به باغ احساس و حرف های دلم هر یک دفتر شعری باشد که در آن غزل غزل تو را بسرایم مهربانم
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #9 سکوت کسی که دوستش داریم جنایتی بی سر و صداست … ……….♥………. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته حمایت همراه همیشگی کافه پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,707 پسندها پسندها 22,334 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,756 1/16/24 #10 درد میکند هنوز جای دوست داشتنت … ……….♥………. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24