میلادت مبارک، دل بانو! [?]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام به همه اعضا و نویسندگان، کافه!

-[?] طبق اطلاعاتی که داریم، امروز دوازدهم آبان ماه سال هزار و چهارصد خورشیدی هستش. بیست و پنج سال پیش، همچین روزی، جهان شاهد تولد یه شخص مهم بود.

-[☀️] شخصی که نقش مهمی تو زندگی من و شاید تمامی دوستانش داره.

-[?] قدرتی که پشت تلاش‌ها و تصمیماتش پنهان شده، دیده نمیشه، چون که در پس پرده شادی‌ها رسیدن به موفقیت‌ها، قایم شده.

-[?] انقدر مهربونه که گاهی اوقات ممکنه فکر کنی این شخص هرگز جدی نمیشه؛ اما شاید همون لحظه جدیت باورنکردنیش رو نشونت بده!

-[?] دختر آبان یا بانوی پاییز. هردوتا! ترکیبی از هردو. شور و شوق دخترانه، و جدیت و قدرتی زنانه!

-[?] تولدت مبارک؛
دل بانو،
دختر آبان،
بانوی آفتاب‌گردون‌ها!

@AftabGardoon

━─━────༺?༻────━─━

بریم سراغ کادوها!

(کادوها‌ رو از آخر به اول دارم بهت میدم! موهاهاها!!)

برات یه پاکت از چیزایی که دوست داری رو جمع کردم! نمیشد کادو بدمش، پس زیپ‌ کردمش که به قول بهترین دوستم، حس باز کردن کادو بهت دست بده!=))

? [کادوی شماره پنج] ?

بعدی کلی آهنگه‌! امیدوارم ازش لذت ببری! (آیا باید برای خارجی بودنشون معذرت بخوام؟! خب باشه، معذرت می‌خوام! چیکار کنم سلیقه ندارم تو آهنگ فارسی!-_-)

? [کادوی شماره چهار] ?

برای بعدی هم، برات از یه هلی‌هسکا‌چش‌دوج‌ونی عکس و ویدئو جمع کردم! می‌خوای بخواه، نمی‌خوای هم باید بخوای! دلت میاد نخوای؟! آره، همینه که هست! این کادو به دستور خواهر دیکتاتور شما تهیه شده! بعله! ://

? [کادوی شماره سه] ?

برای کادوی بعدی که به شخصه خیلی دوستش دارم، یه آهنگ با ویدئوی خیلی خوشگل و ترجمه فارسی داریم! ترجمه آهنگ با خودم بود و خودم ساب زدم. اگه یکم تاخیر و اینا داره، دیگه به بزرگی خودت ببخش! ?

? [کادوی شماره دو] ?

در آخر، برای کادوی اول، با کمک فرزند صدای ایزدی یا بیبی کامبربچ (اگه صدای بندیکت رو میدونین چجوریه، درک می‌کنید من رو!)
@Noraidits
یه ویدئو ساختیم که توش از احساسات خودمون برات گفتیم. (متنش با من بود!•-•) به قول آقای نورایدیتس، «قلب نوشته» نوشتیم برات!

امیدوارم ازش لذت ببری!

? [کادوی شماره یک] ?

━─━────༺?༻────━─━

ممنونم که هستی، ممنونم که اومدی و بازم ممنونم که قراره باشی! ایشالله بیشتر هم باشی! بینهایت + ۱ باشه، طول و عرض زندگیت! حتی قطرش هم زیاد باشه! ??

میلادت خیلی مبارک، دل بانو!?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک آفتابگردون?❤?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکه عزیزم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارکککککککککککککککککککک
امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته و قشنگ ترین سال های عمرت هیچوقت تموم نشن
روز به روز آدمای عالی ای بیان تو زندگیت و هیچوقت غمگین نشی
و هزارو پونصدو چهل و دو سال کنار خانواده و دوستات به خوبی و خوشی سالم و سلامت باشی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک عزیزدلم??✨

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خدای گل‌ها
گل‌های زیبا
آبیِ دریا
تا تو هستی کنارم
خوشحال و شادم ای خدا
از غم آزادم.

.آفتاب گردون.

تولدت مبارک همیشه با دیدن اسمت یاده این برنامه کودکه افتادم و شعرش رو میخونم???
ده تا کاپ کیک درست کردم برات.??????????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک بانوی آفتاب گردونی??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تولدت مبارک باشه بانو جان :loko2gaydude: :aiwan_light_heart:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین