نقد کاربر نقد رمان خاطرات فرشته مرگ | سارا عسکریان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Sarkook
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مشاهده فایل‌پیوست 83793
رمان: خاطرات فرشته مرگ
نویسنده: سارا عسکریان
ژانر: تخیلی، فانتزی، معمایی
ناظر: @♡Scylla♡
خلاصه: سرگذشت فرشته‌ای که تقریباً همه با او آشنایی دارند؛ فرشته مرگ، نماد صبر و بردباری! او که همواره درحال انجام وظیفه است و کارش برایش اولویت دارد، با گرفتن تصمیمی ناگهانی چرخه‌ی زندگی‌اش را تغییر داده و ناخواسته باعث بر هم خور‌دن تعادل دو دنیا می‌شود... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
43565_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c.png

بسم‌تعالی
نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران نیز مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛
?️قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛
?️تاپیک جامع پرسش و پاسخ تالار نقد

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛
?️تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق
مدیریت تالار نقد
@Doyle

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
واقعاً نمی‌دونم در مورد این رمان چی باید بگم
نوشته‌ی شما...
نمی‌دونم، هیچ جمله‌ای پیدا نمی‌کنم تا منظورم رو برسونم فقط می‌تونم بگم به نظرم همه چیز عجیبه من فیلم تخیلی یا فانتزی خیلی دوست دارم و هر وقت زمان داشته باشم نگاه می‌کنم واقعیتش جز چندتا رمان تخیلی چیزی در این باب نخوندم اما چیزهایی که متوجه شدم اینه که
رمان شما خیلی از مرزها رو جابه‌جا می‌کنه مخصوصاً چیزهایی رو که ما می‌دونیم رو هم یه جور دیگه به ما نشون میده و این یکم تو ذوق می‌زنه و باور رو با اینکه ژانر فانتزیه یکم سخت می‌کنه!
روی توصیف مکان بیشتر کار کنید تا ما تو یه فضای قرار بگیریم و ارتباط داشته باشیم!
جلد خیلی خوب بود!
خلاصه و مقدمه هم عالی!
راستش من با رمان مگانور شما بیشتر ارتباط برقرار کردم و هر روز منتظر بودم که پارت جدید رو بزارید.
در هر حال خسته نباشید و امیدوارم بدرخشید.
یسنا عضو تیم کتابخوان

آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین