♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #1 ‹ yoυ're looĸιng ғor υѕ тo looĸ aғтer › تودنبالِدیدهشدنیمادنبالِازیادهارفتن(: آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #2 گفت اگه روز آخر دنیا باشه بهش زنگ میزنی؟ گفتم آره. گفت حتما باید دنیا به آخر برسه تا بهش زنگ بزنی؟? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #3 بی توجهی بی فایدست آدم باید فراموشی بلد باشه? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #4 از یه جایی به بعد یه جوری نسبت به همه سرد و بی تفاوت میشی که خودتم کلافه میکنی این سردی نتیجه همه ی گرم بودن هایی بود که نادیده گرفته شد...!? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
از یه جایی به بعد یه جوری نسبت به همه سرد و بی تفاوت میشی که خودتم کلافه میکنی این سردی نتیجه همه ی گرم بودن هایی بود که نادیده گرفته شد...!?
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #5 راه بزرگ شدنت: خراب کردنِ دوستات نیست رفیق از شما حسادت از ما رفاقت (: ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #6 حتی فرشته هم باشی باز یکی پیدا میشه از صدای بال زدنت خوشش نمیاد،پس کاری به حرف دیگران نداشته باش :) ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
حتی فرشته هم باشی باز یکی پیدا میشه از صدای بال زدنت خوشش نمیاد،پس کاری به حرف دیگران نداشته باش :) ?
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #7 منم میتونستم عزیزِ دل کسی باشم ولی اخلاقم اصلا شبیه عزیزِ دلا نیست =( ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #8 با کسی باش که: نتونه از تو عصبانی بمونه؛ نتونه حرف نزدن با تو رو تحمل کنه؛ و عَ از دست دادن تو بترسه:)) ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
با کسی باش که: نتونه از تو عصبانی بمونه؛ نتونه حرف نزدن با تو رو تحمل کنه؛ و عَ از دست دادن تو بترسه:)) ?
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #9 • ولی من دوست دارم الان بغلت باشم و توام موهای فرفریمو ناز کنی و با صدای قشنگت یه ریز برام حرف بزنی تا یادم بره همه دردامو. =) ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
• ولی من دوست دارم الان بغلت باشم و توام موهای فرفریمو ناز کنی و با صدای قشنگت یه ریز برام حرف بزنی تا یادم بره همه دردامو. =) ?
♡ ♡Purple girl کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 150 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/15/24 #10 تو واسه من مهمی،چون من انتخاب کردم که برات ارزش قائل بشم و بهت اهمیت بدم. اما این قرارداد دائم العمر نیست و رفتار تو میتونه جایگاهتو تغیر بده? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
تو واسه من مهمی،چون من انتخاب کردم که برات ارزش قائل بشم و بهت اهمیت بدم. اما این قرارداد دائم العمر نیست و رفتار تو میتونه جایگاهتو تغیر بده?