ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #1 ?من پیر فنا بدم جوانم کردی من مرده بدم ز زندگانی کردی میترسیدم که گم شوم در ره تو اکنون نشوم گم که نشانم کردی? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
?من پیر فنا بدم جوانم کردی من مرده بدم ز زندگانی کردی میترسیدم که گم شوم در ره تو اکنون نشوم گم که نشانم کردی?
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #2 ?به جان جوشم که جویای تو باشم خسی بر موج دریای تو باشم تمام آرزوهای منی، کاش یکی از آرزوهای تو باشم? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ش شآهین کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 252 پسندها پسندها 39 امتیازها امتیازها 18 سکه 32 1/15/24 #3 ?تو نص صریحی من حدیث جعلی چه دل میبری ای کفتر محلی یزید شم توی زینب نگات؟ تو تشنه باشی و آب شم برات دوتایی غرق شیم خسته تو فرات? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
?تو نص صریحی من حدیث جعلی چه دل میبری ای کفتر محلی یزید شم توی زینب نگات؟ تو تشنه باشی و آب شم برات دوتایی غرق شیم خسته تو فرات?