نقد کاربر نقد رمان انکارگر (دایره‌ی درگیری) | nik

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع raimand
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام: انکارگر (دایره‌ی درگیری)
ژانر: مأفیایی/اجتماعی/عاشقانه
نام نویسنده:.nik.
خلاصه‌:
به اندازه‌ای ضعیف بود که غم و حسرت، خواستن و حسادت، نابرابری و درد، وجودش را از هم بپاشند اما به اندازه‌ای هم قوی بود که این وجود را با دست‌های خودش بکشد! با کشتن خودش روح ضعیفش آرام گرفت؛ با این حال چیزی که روح ضعیفش داشت، آن‌قدر خواستنی بود که نقطه‌های گریانی به دورش جمع شوند و دایره‌‌ای از درگیری تشکیل دهند؛ دایره‌ی سیاهی به مرکزیت او که هدفش دستیابی به او و زنده کردن روح کشته‌اش است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
43565_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c.png

بسم‌تعالی

نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.

خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛

?️قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛

?️تاپیک جامع پرسش و پاسخ تالار نقد

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛

?️تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق

مدیریت تالار نقد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باسلام،
رمان انکارگر( دایره‌ی درگیری) که داشتم میخوندم اول از همه جذب عنوان جلد اول رمان شدم( دسیسه‌ی نقطه‌ی اول) که بنظرم خیلی جذاب رسید و حسابی کنجکاو شدم برای ادامه دادنش و باید بگم نویسنده تو انتخاب عنوان رمان واقعا گل کاشته(•• البته این نظر منه و نمیدونم نظر بقیه چیه بهرحال من نظر خودم رو گفتم •~•
طرح و ایده‌ی رمان رو خیلی دوست داشتم، از نظر من یچیز متفاوته•~•
از کاراکترهای رمان هم؛ شخصیت فاطمه رو دوست داشتم و دارم(••
و اینکه رمان خیلی خیلی زیبایی بود دست نویسنده پر گُل و خسته نباشه♡
ایراد خاصی ندیدم که بیان، فقط یکم بیشتر رو توصیفاتی که مربوط به کاراکترها است کارکنن بهترم میشه.
خداقوت?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین