تایپ کن به مدیر مدرسه گفتم و...

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Emerald
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب روال این تاپیک اینجوریه که شما فقط تایپ میکنین '' به مدیر مدرسه گفتم" و بعد هر چی کیبورد پیشنهاد میده رو میزنین. ???
بریم که خودم افتتاحش کنم.
به مدیر مدرسه گفتم که من در این میلیارد میلیارد کهکشان جهان هستی توسط ناسا امیدوار نیستم که با سنگ ساخته شده در صورتی که در بین النهرین سنگ ساختمانی وجود نداشت ? ? ? ? ????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه‌ام گفتم نمی‌شه که در همان حال حاضر در جلسه ای با نام خود ثبت نام در این تاپیک برای این اثر اصلا
?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه‌ام گفتم اگر میشه ویرایش کنم اگر نمیشه نه باو خیلی خوبه ما نمیتونیم چیزی بهش اضافه کن

انقدر که من تو انج حرف میزنم ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم نه اونطوری دستمو میبره اصن سلام دوستان عزیز فردا صبح تا حالا دقت کردین که با روال عادی گرفتم ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم شاید هم چیز دیگری بود و در رو باز کردم دیدم حق نداشت به هویت من هم با من تماس بگیرید://

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم شاید به این ترتیب که در کنار هم قرار بود که این و آن هم با لباس پوشیدن خوشت میاد ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم شاید بخواهید تا الان ایده های جدید و فوق العاده زیبای ناز کردن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم که من در این مورد به کار می‌رود و در این مورد به کار می‌رود و از آن استفاده می کنند که این بهترینشون بود ب من افتاد به این ترتیب در این مورد شوخی کردم که این گروه سودی که در آن به بعد از یه مدت دیگه ای هم که به من که از آن جمله می کنم به خاطر اینکه به نظر من در این مورد شوخی کردم نیست که در به در خانه و خانواده محترمتان مبارک ????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم که اطلاع بدم میاد از همه چی آرومه من چقدر بدشانسم⁦ಠ﹏ಠ⁩..

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مدیر مدرسه گفتم شاید هم از گلوت گل خانه آوردن دیروز رفتم گرفتم تا خواب بيدار شوم ???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین