ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #1 مامانم میگه پاشو یه جارو ڪن! میگم من امروز تولدمه نباید ڪار ڪنم! میگم مامان شام چے داریم؟؟ رفته زیر پتو میگه منم امروز زاییدم نباید ڪارڪنم?? خداییش قانع شدم??? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مامانم میگه پاشو یه جارو ڪن! میگم من امروز تولدمه نباید ڪار ڪنم! میگم مامان شام چے داریم؟؟ رفته زیر پتو میگه منم امروز زاییدم نباید ڪارڪنم?? خداییش قانع شدم???
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #2 سوالی که همیشه توی ذهنم بوده و بی جواب مونده؛ اینه که گوسفندا که همیشه سبزی میخورن، اونا دیگه چرا چربی دارن؟? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
سوالی که همیشه توی ذهنم بوده و بی جواب مونده؛ اینه که گوسفندا که همیشه سبزی میخورن، اونا دیگه چرا چربی دارن؟?
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #3 چقدر بی فرهنگین که با موتور از کنار آدم رد میشین و میپرسین عروس ننم میشی؟ و میرین خب دو دقیقه وایسا شاید خواستم جواب مثبت بدم بیشعور آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
چقدر بی فرهنگین که با موتور از کنار آدم رد میشین و میپرسین عروس ننم میشی؟ و میرین خب دو دقیقه وایسا شاید خواستم جواب مثبت بدم بیشعور
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #4 یکی از معضلات امروزه جوانان اینه که! وقتی یه مادر و دختر رو با هم توی خیابون میبینند، واقعــاً نمیدونن به کدوم شماره بدن...!!!? ???????? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یکی از معضلات امروزه جوانان اینه که! وقتی یه مادر و دختر رو با هم توی خیابون میبینند، واقعــاً نمیدونن به کدوم شماره بدن...!!!? ????????
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #5 داشتم به یه لباس تو ویترین مغازه نگاه میکردم پسره رد شد گفت خانومی کارت بکشم برات؟! گفتم آره،سگ باشی اگه حساب نکنی ، پارس کرد رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
داشتم به یه لباس تو ویترین مغازه نگاه میکردم پسره رد شد گفت خانومی کارت بکشم برات؟! گفتم آره،سگ باشی اگه حساب نکنی ، پارس کرد رفت
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #6 یجوری میگن چرا خانوما همش برنامه آشپزی میبینن و هیچی نمیپزن، انگار خودشون بعد از اینهمه فوتبال دیدن دارن تو لالیگا بازی میکنن ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یجوری میگن چرا خانوما همش برنامه آشپزی میبینن و هیچی نمیپزن، انگار خودشون بعد از اینهمه فوتبال دیدن دارن تو لالیگا بازی میکنن ?
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #7 پسره نوشته بود دنیا اگه مردونگی سرش میشد اسمش دخترونه نبود دختره زیرش نوشته شما جهان صداش کن ببین فرقی میکنه به حالت ?? ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
پسره نوشته بود دنیا اگه مردونگی سرش میشد اسمش دخترونه نبود دختره زیرش نوشته شما جهان صداش کن ببین فرقی میکنه به حالت ?? ?
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #8 رابطه ها مثه بسته های ایرانسل شده یه روزه یه هفته یه ماهه تازگیها ۲ تا ۷ صبح :)))? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #9 یکی از مسئولین اومده توو تلویزیون میگه : ﻣﺎ ﺳﻪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ?? ﻣﺮﺩ ﻣﻮﻣﻦ ﻣﺎ ﻓﻘﻂ پنج ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ توی تلگرام ﺩﺍﺭﯾﻢ ?? ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
یکی از مسئولین اومده توو تلویزیون میگه : ﻣﺎ ﺳﻪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ?? ﻣﺮﺩ ﻣﻮﻣﻦ ﻣﺎ ﻓﻘﻂ پنج ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ توی تلگرام ﺩﺍﺭﯾﻢ ?? ?
ا افـــرا سرپرست بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,335 پسندها پسندها 132 امتیازها امتیازها 133 سکه 1 1/15/24 #10 گروههاي تلگرام خانوادگي منحل نميشن، بلكه هر چند وقت يك بار همه لفت ميدن و يه نفرو ميپيچونن يه گروه جديد ميزنن. اون سری با شوهرخالم دعواشون شده بود همین کارو کردن اسم گروهم گذاشتن: همه خوبا به جز نادر ?? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
گروههاي تلگرام خانوادگي منحل نميشن، بلكه هر چند وقت يك بار همه لفت ميدن و يه نفرو ميپيچونن يه گروه جديد ميزنن. اون سری با شوهرخالم دعواشون شده بود همین کارو کردن اسم گروهم گذاشتن: همه خوبا به جز نادر ??