سینما معرفی 50 فیلم برتر ترسناک تاریخ

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ReiHan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام من امروز قراره به شما پنجاه تا فیلم ترسناک خوب برای دیدن رو معرفی کنم. این فیلم ها از لحاظ معتقدان(IMDb ) جزء ترسناک ترین فیلم ها هستند و دیدنشون جرعت میخواد والبته خب همه ی ما میدونیم که این فیلم ها الکی هستند بعضی از اون ها هم در زمان خودشون خیلی ترسناک بودن ولی الان خب نیستن، ولی خب بازم دیدن این فیلم وقتی که توی خونه تنها هستید و همه ی چراغ ها هم خاموش هست و صدای پای یه نفر از ته سالن میاد مزه میده....
با من همراه باشید. :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
33ef5af2241a53eeae04c93cb3a2077a.jpg

شماره 50
فیلم Get out __ برو بیرون
ژانر : ترسناک، هیجانی، معمایی
سال ساخت: 2017
امتیاز از سایت IMDb : از 7.7/10 گرفته
بازیگران: دنیل کالویا، آلیسون ویلیامز، بردلی وایت فورد و...
خلاصه : کریس یک جوان آفریقایی-آمریکایی است که برای دیدار با خانواده نامزدش، رز، به خانه شان رفته است. در ابتدا همه چیز خوب به نظر می رسید اما ...
این فیلم یک جایزه اسکار برنده شده است.
کارگردان : جوردن پیل
این فیلم شما را از ترس میخکوب خواهد کرد، این فیلم یک چیز فراتر از ترس های بچه گانه و خونریزی های مفرط و تاریکی مبهم هست در این فیلم شما با چراغ های روشن خواهید ترسید!

آخرین ویرایش:
d67d80aaf29a34d0a0c89a96cfbc2372.jpg

شماره 49
فيلم Underworld __ دنیای زیرین
ژانر : ترسناک، تخیلی هیجانی
سال ساخت: 2003
امتياز از سایت IMDb : از 7/10 گرفته
خلاصه:۶۰۰ سال است که خون‌آشام‌ها با گرگینه‌ها (در این فیلم به نام لایکن‌ها) در مبارزه‌اند. گرگینه‌ها که تدریجاً در حال افولند، توسط رهبرشان لوسین (مایکل شین) با کشف یک ترکیب خونی مخصوص از خون‌آشام و گرگینه، موفق به ایجاد یک نسل جدید گرگینه می‌شود....
بازیگران : کیت بکینسیل، اسکات اسپیدمن، مایکل شین، بیل نای و...
کارگردان : لن وایزمن
این فیلم مخصوصا برای کسانی ساخته شده است که عاشق فیلم های تخیلی و فانتزی مخلوط شده در ترس هستند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ReiHan

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,873
پسندها
پسندها
9,907
امتیازها
امتیازها
253
سکه
42
3fe12a6d406e99b9f73e69021f4ffcf6.jpg

شماره 48
فیلم The sixth sense __ حس ششم
ژانر: ترسناک، دارم، معمایی
سال ساخت:1999
امتیاز از سایت IMDb: از 8.1/10 گرفته
خلاصه: یک روانشناس کودکان که در زندگی اش به بن‌بست خورده است در تلاش برای کمک و معالجه ی پسری هست که ادعا می‌کند ارواح را می‌بینید...
بازيگران : بروس ویلس، هالی اوسمنت، تونی کولیت و...
این فیلم نامزد 6 اسکار شده است.
کارگردان : ام. نایت شایمالن
این فیلم به شدت عالی و جذاب هست به گونه ای که در هر لحظه شما را میخکوب خواهد کرد و باورهایتان را به چالش خواهد کشید...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین