| انتقادات و پیشنهادات کاربران تالار سرگرمی |

• سلام خدمت کاربران عزیز انجمن کافه نویسندگان •

این تاپیک جهت ِ هرگونه پیشنهادات، نقد، مشکل،
مزایا و معایب بخش و سوالات شما کاربران در رابطه با تالار
و ساب‌های تالار، در صورت پیشرفت و بهبود یافتن به مشکلات از نظر شما،
ایجاد شده و امیدواریم نظرات خود را در کمال صداقت با ما در میان بگذارید.

با تشکر?

| مدیریت تالار سرگرمی |​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
یه مشکلی دارم اینکه وقتی می‌خوام یه موضوعی رو ارسال کنم، دیگه برام اون کادری که پیشوند بود نمیاد.
باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
یه مشکلی دارم اینکه وقتی می‌خوام یه موضوعی رو ارسال کنم، دیگه برام اون کادری که پیشوند بود نمیاد.
باید چیکار کنم؟
سلام. منظورتون تگ کدوم بخشه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
عمومی، گفتگوی آزاد
شما وقتی وارد بخش گفتگوی ازاد میشین و روی عنوان موضوع میزنید پایینش یه کادری به اسم پیشوند میاد.
همینجوری که می‌بینید روی پیشوند همگانی میزنید و اسم تاپیک رو توی عنوان موضوع و بعد هم متن و ارسال.
امتحان کنید مشکلی بود بگید.

مشاهده فایل‌پیوست 4181مشاهده فایل‌پیوست 4192

آخرین ویرایش:
شما وقتی وارد بخش گفتگوی ازاد میشین و روی عنوان موضوع میزنید پایینش یه کادری به اسم پیشوند میاد.
همینجوری که می‌بینید روی پیشوند همگانی میزنید و اسم تاپیک رو توی عنوان موضوع و بعد هم متن و ارسال.
امتحان کنید مشکلی بود بگید.

مشاهده فایل‌پیوست 4181مشاهده فایل‌پیوست 4192
من اینو می‌دونم
مشکل اینجاست برام نمیاد اینی که شما گفتین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام، وقتتون بخیر؛
سوژهء آواتار میشه راه انداخت؟ اینکه افراد اعلام آمادگی کنند و هر هفته تو یه تاپیک، همهء کاربرها به اساس شناختی که از اون فرد مدنظر دارن، بهش عکس پروفایل پیشنهاد بدن. در آخر هم خود اون فرد مد نظر :دی بر اساس سلیقهء خودش سه تا عکس اول تا سوم رو مشخص کنه.
خیلی فانه؛ کسایی که شرکت نمیکنن هم میتونن استفاده کنن از عکسا. قبلا جایی بودم که این اجرا میشد و خوب بود :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام، وقتتون بخیر؛
سوژهء آواتار میشه راه انداخت؟ اینکه افراد اعلام آمادگی کنند و هر هفته تو یه تاپیک، همهء کاربرها به اساس شناختی که از اون فرد مدنظر دارن، بهش عکس پروفایل پیشنهاد بدن. در آخر هم خود اون فرد مد نظر :دی بر اساس سلیقهء خودش سه تا عکس اول تا سوم رو مشخص کنه.
خیلی فانه؛ کسایی که شرکت نمیکنن هم میتونن استفاده کنن از عکسا. قبلا جایی بودم که این اجرا میشد و خوب بود :)
سلام، همچنین.
با سرپرست بخش در میون میزارم، موافقت شد حتما.
ممنون بابت پیشنهاد?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام منم یه پیشنهاد دارم برای مسابقه حدس کلمه..
به این صورت که یکی از اعضا یک کلمه بیشتر از 5حرف میگه و بقیه ی اعضا باید با حروفی اون کلمه حروف جدیدی رو بیان کنن.. برای اینکه تقلب در کار نباشه اعضا جواب‌ها شون رو به صورت خصوصی به مدیر بخش ارسال میکنن.. و امتیاز دهی میشه.
مثلا اگر با 5حرف 5حرف جدید گفتن 20امنیاز اگر 4حرف بود 10 و اگر 3حرف بود 5 و باقیش که کلمات راحت تر هستش 1امتیاز یعنی حروف 2تا باشن :)
در آخرم برای جذاب تر شدنش یک امتیازی برای اعضا در نظر گرفته بشه و به امتیازاتشون اضافه بشه :giggle: باتشکر
آها یادم رفت فرد برنده شده کلمه بعدی رو انتخاب میکنه ولی خودش نمیتونه تو مسابقه شرکت کنه

فک میکنم جالب باشه..

اگر موافق بودید تاپیک رو بزنیم 977.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام منم یه پیشنهاد دارم برای مسابقه حدس کلمه..
به این صورت که یکی از اعضا یک کلمه بیشتر از 5حرف میگه و بقیه ی اعضا باید با حروفی اون کلمه حروف جدیدی رو بیان کنن.. برای اینکه تقلب در کار نباشه اعضا جواب‌ها شون رو به صورت خصوصی به مدیر بخش ارسال میکنن.. و امتیاز دهی میشه.
مثلا اگر با 5حرف 5حرف جدید گفتن 20امنیاز اگر 4حرف بود 10 و اگر 3حرف بود 5 و باقیش که کلمات راحت تر هستش 1امتیاز یعنی حروف 2تا باشن :)
در آخرم برای جذ***اب تر شدنش یک امتیازی برای اعضا در نظر گرفته بشه و به امتیازاتشون اضافه بشه :giggle: باتشکر
آها یادم رفت فرد برنده شده کلمه بعدی رو انتخاب میکنه ولی خودش نمیتونه تو مسابقه شرکت کنه

فک میکنم جالب باشه..

اگر موافق بودید تاپیک رو بزنیم 977.gif
با هم صحبت میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد و مسابقه شما هم اجرا شه:giggle:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است.

مدیر تالار سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر اثـر
ویراستار
3,615
پسندها
پسندها
2,773
امتیازها
امتیازها
438
یه پیشنهاد دارم نمی‌دونم چالش میشه یا چیز دیگه
کاربران اعلام آمادگی بکنن و هر هفته یک نفرشان مهمونی بده با عکس و آهنگی که خودش می‌زاره بعد از بین چند تاپیک هر کدوم بیشترین پسند و بازدید رو داشتن انتخاب بشه و یه چیزی بهش داده بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین