ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 3,740 پسندها پسندها 3,063 امتیازها امتیازها 378 سکه 518 2/2/24 #1 به نام خالق رویا تالار هنر در نظر دارد برای نقد و بررسی نقاشی ها و خطاطی ها و همچنین هنر های شما که در این تالار قرار می گیرند، منتقد جذب کند. در صورت داشتن وقت، دقت و علاقه در این تاپیک اعلام آمادگی کنید. در این باره آموزش هم خواهیم داشت، پس نگران نباشید. با تشکر |مدیریت تالار هنر|
به نام خالق رویا تالار هنر در نظر دارد برای نقد و بررسی نقاشی ها و خطاطی ها و همچنین هنر های شما که در این تالار قرار می گیرند، منتقد جذب کند. در صورت داشتن وقت، دقت و علاقه در این تاپیک اعلام آمادگی کنید. در این باره آموزش هم خواهیم داشت، پس نگران نباشید. با تشکر |مدیریت تالار هنر|
D D A N I مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 6,173 امتیازها امتیازها 338 سکه 110 2/2/24 #2 me
ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 3,740 پسندها پسندها 3,063 امتیازها امتیازها 378 سکه 518 2/2/24 #3 D A N I گفت: me کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @D A N I لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون! آخرین ویرایش: 2/20/24
D A N I گفت: me کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @D A N I لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون!
آ آقاحافظ کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 33 سکه 6 2/19/24 #4 اعلام آمادگی
ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 3,740 پسندها پسندها 3,063 امتیازها امتیازها 378 سکه 518 7/19/24 #5 Humoro گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @آقاحافظ لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون! آخرین ویرایش: 2/20/24
Humoro گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @آقاحافظ لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون!