ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,728 پسندها پسندها 2,968 امتیازها امتیازها 323 سکه 93 2/2/24 #1 به نام خالق رویا تالار هنر در نظر دارد برای نقد و بررسی نقاشی ها و خطاطی ها و همچنین هنر های شما که در این تالار قرار می گیرند، منتقد جذب کند. در صورت داشتن وقت، دقت و علاقه در این تاپیک اعلام آمادگی کنید. در این باره آموزش هم خواهیم داشت، پس نگران نباشید. با تشکر |مدیریت تالار هنر|
به نام خالق رویا تالار هنر در نظر دارد برای نقد و بررسی نقاشی ها و خطاطی ها و همچنین هنر های شما که در این تالار قرار می گیرند، منتقد جذب کند. در صورت داشتن وقت، دقت و علاقه در این تاپیک اعلام آمادگی کنید. در این باره آموزش هم خواهیم داشت، پس نگران نباشید. با تشکر |مدیریت تالار هنر|
D D A N I مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,158 پسندها پسندها 6,387 امتیازها امتیازها 338 سکه 48 2/2/24 #2 me
ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,728 پسندها پسندها 2,968 امتیازها امتیازها 323 سکه 93 2/2/24 #3 D A N I گفت: me کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @D A N I لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون! آخرین ویرایش: 2/20/24
D A N I گفت: me کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @D A N I لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون!
آ آقاحافظ کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 119 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 2/19/24 #4 اعلام آمادگی
ماه تی تیماه تی تی عضو تأیید شده است. ژورنالیست ژورنالیست تیم تگ مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,728 پسندها پسندها 2,968 امتیازها امتیازها 323 سکه 93 7/19/24 #5 Humoro گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @آقاحافظ لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون! آخرین ویرایش: 2/20/24
Humoro گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود @آقاحافظ لطفا جهت تست با من و @تمنای واژگان گفت و گویی با عنوان تست منتقد هنری ایجاد کنید. ممنون!