نقد کاربر نقد داستان کوتاه جناب کشاورز خواب می‌بیند | ارغنون

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سُرمه.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
985
پسندها
پسندها
2,548
امتیازها
امتیازها
288
سکه
269
نام اثر: جناب کشاورز خواب می‌بیند (جلد اول)
نویسنده: ارغنون
قالب: داستان کوتاه
ژانر: اجتماعی

خلاصه:

آقای پوررضا کشاورز است.
یک کشاورز معمولی با چغندرهای معروفش!
اما کم‌کم همه‌چیز برای او، با دیگر هم‌راهانش تفاوت می‌کند. در راه رفتنش و در حرف زدنش، چیزی را احساس می‌کند که از آن او نبوده است... البته، او هم تصمیم می‌گیرد بنشیند و مانند هربار که بدبختی‌ها روی سرش مثل بقچه‌‌های پُر شده‌ی بی‌بی‌ آنا سنگینی می‌کنند، هیچ‌کاری نکند.
بالاخره آدم‌ها یک جاهایی تخته چوبی ساکت می‌شوند؛ بدون این‌که بتوانند کاری بکنند، خسته و سرگیجه‌وار از همهمه‌ی بلند دنیای اطراف‌شان که فریاد جبر را سر می‌دهد، سرجاشان می‌نشینند و بر امواج زندگی بالا و پایین می‌روند. کشاورز ما نیز اکنون در یکی از همان بالا و پایین رفتن‌هایی‌ست که حلقش را با روده‌اش پیوند زده. او حتی نمی‌داند قهرمانی خواهد بود پر از صلابت یا قربانیِ شروری که مضحکه می‌شود؟
من اما می‌گویم، پوررضا در همه حال خودش است. اگرچه هیچ‌کس جز خدا، سرنوشت او را نمی‌داند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
58932_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c_1icc.png

به نام خدا

نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛

قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛

تاپیک پرسش و پاسخ
نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛

تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد
یاحق
|تیم مدیریت تالار نقد|

• Like
سلام خوشگله _57-
امیدوارم حالت خوب باشه.
خب جزو معجزاته که من بعد دو پارت اومدم نظر بدم🌚😂
به هرحال یه چیزی که خیلی به چشمم اومد و تو ذوقم زد، لحن داستانت بود و اومدم بهت بگم درستش کن دخترم neutral-}
البته فکر نکنی من خ‍َ... عذرخواهی میکنم، شخص خاصی‌ام😞🤚🏻 نه بابا.
نمی‌دونم میفهمی چی میگم یا نه 10t_:( ولی لحن داستانت انگار پرش داشت، یه جوری میزون نبود... .

• Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین