چالش دیالوگ برتر | هفته ۴

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مدرس رمان نویسی + نویسنده نوقلم ادبیات
نویسنده نوقلـم
شاعـر
مدیر بازنشسته
2,645
پسندها
پسندها
20,217
امتیازها
امتیازها
763
سکه
586
بسم الله الرحمن الرحیم​

مشاهده فایل‌پیوست 294780
شرایط حضور در این رقابت جذاب.

• دیالوگ انتخاب شده چکیده قلم خودتون باشه.
  • آثار قابل شرکت شامل: رمان، داستان، رمان کوتاه، داستان کوتاه، داستانک، فیلم نامه، فن فیکیشن و... می‌باشد.

به سه نفر اول برنده‌ی این مسابقه جوایز نفیس اهدا خواهد شد که به شرح زیر است:
۱_ نفر اول: ۲۰۰ امتیاز
۲_ نفر دوم: ۱۵۰ امتیاز
۳_ نفر سوم ۵۰ امتیاز

مدیریت تالار نویسندگان​

ساعت‌دار:
- فکر کنم بهشت و جهنم همینه دایانا. ما خیلی وقته مُردیم. تو تا ابد در آرامش و آسودگی‌ای. دیگه هیچ رنجی نمی‌کشی، از زیر اون همه خاک نه زخمی نفوذ می‌کنه که اذیتت کنه نه حتی اخمی می‌تونه رد شه که بین ابروهات بیاد. و من... بچگی‌هام بهم می‌گفتن وقتی بری جهنم تا ابد اون‌جا می‌سوزی و نمی‌میری، می‌دونی؟ به نظرم خیلی مضحک می‌اومد‌‌. با خودم می‌گفتم مگه می‌شه آدم رو بندازن توی آتیش و بدبختی و نمیره؟! انگار می‌شه دایانای عزیز‌‌‌... من سال‌هاست دارم این‌جا تو رو می‌بینم و سرم می‌سوزه، معدم می‌سوزه، چشم‌هام می‌سوزن، قلبم می‌سوزه... تک تک نقاط بدنم طوری می‌سوزه که انگار توی بزرگ‌ترین آتیش دنیا انداختنم... ولی نمی‌میرم. نمی‌میرم دایانای زیبای من‌...

رمان دیوهای بیگانه_آیناز تابش

اول امتیاز مسابقه قبلیو بدین تا شرکت کنم💅🤣
-‌ رویاپردازی فقط به حسرت‌هایم می‌افزاید. من خیلی وقت است که مرده‌ام؛ یک مرده نمی‌تواند مانند بقیه بخندد یا گریه کند. یک مرده فقط می‌تواند انسان‌ها را تماشا کند.
-‌ تو الان ناراحتی، پس یعنی هنوز اندکی احساس برایت باقی مانده است، مثل قطرات شیرکاکائویی که انتهای ظرف باقی می‌مانند و هیچ‌کس نمی‌تواند آن‌ها را ببلعد. در ضمن، مگر خودت نگفتی فقط یک جواهر شکسته داری؟ اگر فکر می‌کنی هنوز تکه‌ای جواهر برایت مانده، یعنی تو نمرده‌ای.

سلام خسته نباشید
  • می‌دونی چی شده؟
  • آره، فقط درکش رو ندارم و نمی‌اونم درک کنم.
  • می‌تونی توضیح بدی؟
  • سخته برام ولی... باشه، میاد عضوی از بدنت رو که اگه کار نکنه رو اسیر می‌کنه که بدون خودش و وجودش کار نکنه تا همیشه محتاج باشی؛ وقتی به هدفش می‌رسه ترکت می‌کنه تا عضو مهم بدنت از حرکت کار کردن بایسته و به پاهاش بیفتی تا بیاد و جون دوباره بهت بده... ولی عضوی که براش بی‌قرار شده رو قبول نمی‌کنه. همینه که قلبت برای همیشه می‌شکنه... .

- سخاوت‌مند باش! غذات رو تقسیم کن و از لباس‌هات به فقیر بده؛ اما قلبت رو با کسی شریک نشو! هیچ‌کس.

دیالوگ‌هام/ارغنون.

پایان هفته چهارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین